sunnuntai 18. elokuuta 2013

Lomafiiliksiä

Loma loppui viikko sitten, mutta nyt on hyvä vielä palata lomatunnelmiin kuvien kera.

Vietimme siis kaksi viikkoa Porissa sukuloimassa ja koirat tietysti (kuten aina) nauttivat taas ihan täysillä "maaseutuelämästä".

Mäntyluodon koirarannalla kävimme aiiiika monta kertaa, se on vaan niin upea paikka! Aapo nautiskeli täysin siemauksin. :)

Aapo juoksi, juoksi, juoksi ja juoksi koko loman ajan. Se on tällä hetkellä aivan huippukunnossa, hitsi vie kun ei nuppi ole tarpeeksi kypsä kisaamiseen.

"Täältä mä tuun!"

"Jee!" :)

Hero sai hoitaakseen erään erittäin vastuullisen tehtävän nimittäin päivittäisen valkoposkihanhien pihasta karkoittamisen. (Huom. hanhia ei vahingoitettu!)
Hanhet kun tulevat joka aamu pihaan ja kakkivat nurmikon ihan mustaksi, on tällöin hanhenkarkoittajakoiralla asiansa. Onneksi mökkitontin vierestä löytyy tyhjiäkin tontteja, jonne hanhet sitten ymmärsivät mennä mieluummin lepuuttelemaan ja ruokailemaan kun äkäinen raitapaita kävi muutamaan otteeseen jaakaamassa ne pois.

Mutta aina ei hanhivahtikaan jaksa olla ihan skarppina vaan välillä täytyy ottaa lepii.
Hero sai taas vähän erityisoikeuksia ja sai viettää ulkona käytännössä ainakin 5 tuntia joka päivä (säiden salliessa). Vähänkö tyyppi nautti kun sai paistatella päivää vuoroin terassilla, nurmikolla, hiekalla... :)

No olihan Iivarikin mukana :)
Iivari joutui viettämään lomansa vähän rauhallisemmin, sillä pienen loukkaantumisen takia mustuainen varoi toista takajalkaansa parin päivän ajan. Loman loputtua hieroja kävi koiran läpi ja pari jumituskohtaa sieltä löytyikin. Ensi viikon kisat jätetään siis varmuuden vuoksi väliin, mutta pari starttia me vielä tälle kaudelle ehditään ottaa.

Isäni menossa saunaan - saunamakkarat on nostettava turvaan pään ylle, jotteivät ahneet porsaat pääse niitä nappaamaan. :D

Mitä lie herkkua taas löytynyt. :P

Mutta mikä parasta, Voittokin pääsi loman loppupuoliskolla ulkoilemaan pitkästä aikaa ihan vapaana ja kylläpäs se olikin pikkupojan mielestä mukavaa. Varvas vaikuttaisi parantuneen hyvin, sillä vapaanarallattelu ei vaikuttanut koiraan mitenkään. Ensimmäiset vapailut järjestimme koirarannalle, pehmeä hiekka kun on ehkä hellävaraisin alusta noin alkuun. Sittemmin Voitto on päässyt vapaaulkoilemaan jo muillakin alustoilla ja jalka on kestänyt ongelmitta! :)

Ihan huippua - vapaana vihdoin! :)

:)

Ensikosketus veteen. Vesi oli vähän jännää, mutta toisaalta kivaa. Meidän perässämme Voitto kahlasi syvemmällekin ja otti muutaman uintipätkän. :)

Azawakhit laiturilla.

Yosal mietteliään tarkkaavaisena. Yosal on nyt kypsään ikään ehdittyään rauhoittunut kovasti. Se ei enää ihan kamalasti viitsi spurttailla nuorempiensa kanssa. Tai sitten tuo ikiliikkuja-Aapo vaan tuo niin ison kontrastin, että Yosalin liikkuminen vaikuttaa vain sen takia vähäisemmältä. :D

Mutta onhan se nätti. :)


Kaiken kaikkiaan meillä oli taas oikein onnistunut loma. 
Ja ei muuten punkin punkkia vaikka tämä vuonna ei edes laitettu litkuja niskaan! Yleensä tuolla rannan tuntumassa noita iljetyksiä jonkin verran majailee, mutta nyt me oltiin kai onnekkaita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti