tiistai 20. elokuuta 2013

Pentutreenit

Maanantaina menimme pitkästä aikaa Tuomarinkartanolle ja tällä kertaa siis pentutreeneihin Voiton kanssa.
Sattuneesta syystä (eli sen varvasmurtuman takia) Voiton vieheharkat ovat olleet jäissä melkein koko kesän. Kerran taisimme alkukesästä käväistä viehettä moikkaamassa.
Noh, viettiähän tuolla nyt ilmiselvästi on vaikka muille jakaa, joten ihan kamalan paljosta emme onneksi ole jääneet paitsi. Nyt kun varvas on kunnossa ja kestää normikäyttöä uskaltauduimme siis pariin käsiviehevetoon.

Voitto oli ihan mielettömän cool, oikein varsinainen on-off-whippet. 
Se kyllä katseli kokoajan viehettä kiinnostuneena ja seurasi radalla kulkevaa moottoriviehettäkin erittäin tarkkaavaisesti. Mutta mitään turhaa reuhkaamista tai huutamista se ei (ainakaan vielä) harrasta.

Kohta on Voiton vuoro!

Ja kun se oma vuoro vihdoin tuli, ei ollut epäilystäkään siitä mitä varten tänne oltiin tultu. Ihan kuin olisi vain napsauttanut virtakytkimen on-asentoon ja sitten mentiin!

 Täysii, tietysti!
Juoksutekniikassa Voitolla on kyllä vielä paaaaaljon opeteltavaa. Mutta yritys on kova ja eihän kukaan ole seppä syntyessään (paitsi seppä) ;)"Vähänkö olin taitava?!" (huom. megahäntä :D )

Katsotaan mitä ensi kerralla on ohjelmassa. :)

Kiitos vielä kamalasti HVK:n väelle kun jaksatte vetää pentutreenejä normitreenien lisäksi!


2 kommenttia:

  1. Heiii, me taidettiin nähdä teidät treeneissä! Minä jo mietinkin että missä ihmeessä minä olen tuon punaisen pennun nähnyt :)

    VastaaPoista