perjantai 23. maaliskuuta 2012

Hiivakorva & co. hiekkakuopilla

Tänään aamupäivällä käväisimme Yosalin kanssa taas Apexissa, tällä kertaa kutisevien korvien takia. Lisäksi eilen illalla Yosalin päälaelle ja korviin nousi yhtäkkiä paljon pieniä paukamia. Muutamat viime päivät Yosal on tosiaan rapsutellut ja ravistellut korviaan aika paljon, joten päätin käydä näyttämässä niitä eläinlääkärillemme.

IMG_6290
Muhkurapää-Yosal :(
  
Eläinlääkärille päästyämme päälaen turvotus oli kuitenkin lähes kokonaan laskenut, joten eläinlääkäri arveli sen olleen vain jokin ohimenevä allerginen reaktio. Korvista löytyi kuitenkin eritettä ja tutkimusten jälkeen diagnoosiksi tuli hiivatulehdus molemmissa korvissa! Ei muuta kuin Canofite-kuurille, sillä sen pitäisi mennä ohi muutamassa viikossa.
Täytyykin nyt seurailla korvien tilannetta, toivottavasti ei vain olisi ruoasta johtuvaa ja täten uusiutuvaa kun muuten tämä raakaruokinta + NEU -linja on vaikuttanut kovin sopivalta.

Iltapäivällä sitten lähdimme heti Tuomaksen päästyä töistä ajelemaan Kapilamminnummen hiekkakuoppia kohti. Oli taas aikakin, ties milloin viimeksi ollaankaan tuolla "koirien paratiisissa" käyty..
Ja johan siellä nautittiin! Jopa Hero pysyi todella kiltisti näköetäisyydellä koko ajan, ja tuli itsenäisesti aina välillä ilmoittautumaan ja kärkkymään nameja! Tänään kaikki olivat tosi tottelevaisella päällä, ihanat pojat! :-)

Kuuden aikaan, jolloin kuopille saavuimme, oli jo aika hämärää, joten kuvatkin ovat sen mukaisia. Mutta kyllä niistä silti mukavasti välittyy riemukas tunnelma!

IMG_6326
Aapon näki ja koki hiekan ensimmäistä kertaa elämässään - hänestä se oli vallan mukavaa!

IMG_6331
Yosalin siirtyminen paikasta A paikkaan B tapahtui täysillä, kuten aina..

IMG_6376
Koko jengi koolla

IMG_6406
Iivarin ja Yosalin mäkitreenit

IMG_6569
Dingo-Hero :-)

IMG_6572
Qkin oli messissä, joskin meni omia menojaan kuten tavallista

IMG_6597
Aapo opettelee juoksemaan :-D

IMG_6624
Ja Hero meni ihan täysiiii!

IMG_6647
Aapon korvien kanssa on eletty viime aikoina, kröhöm, melko mielenkiintoisia aikoja. Onneksi muistikortille tallentui tämä ihana kuva, missä korvat ovat oikeasti nätisti! :-)

IMG_6670
Hero on iskän poika

IMG_6681
Yosal menee..

IMG_6684
Aapolla oli omat leikit

IMG_6705
Yosalin ja Heron leikkihetki

IMG_6706

IMG_6722
Hero oli tänään erityisen iloinen :-)

IMG_6725
Yosal viilettää

Ja nyt meillä on lähinnä tämän näköistä porukkaa :-)
Väsynyt koira on onnellinen koira, vai miten se olikaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti