tiistai 14. kesäkuuta 2011

Heron juoksentelut

Viime viikon keskiviikkona juostiin Kartanolla kesälesken iltajuoksut ja samaan syssyyn Helsingin seudun kennelpiirin mestaruus.

Hero oli ilmoitettu basenjeihin ns. täytekoiraksi, sillä muuten Unna (Dakarai Pillow Talk) ei olisi päässyt juoksemaan virallista lähtöä.
Heron ja Unnan lähtö oli sujunut kuitenkin ennakko-odotuksista huolimatta hyvin! Hero oli tosin riehunut kopissa ja kääntyillytkin, joten lähtö sillä ei ollut paras mahdollinen ja Unna saikin paremman startin. Joku sanoi nähneensä pientä pään kääntymistä alussa Heron osalta, mutta muuten juoksu oli ollut puhdas. Heti alkumetreillä oli myös juoksulinjojen haussa tapahtunut pieni kylkitörmäys, mutta siitä selvittiin kunnialla.

Hero kiihdytteli maaliin voittajana juosten 350m aikaan 31,03s. Harmillisesti siis vain kolme sadasosaa KV-ajasta! Aika oli kuitenkin ihan hyvä ottaen huomioon alun sähläilyn ja Heron tämänhetkisen kunnon. Tämän myötä Herosta tuli myös HSKP:n mestari! Heh, pikku raitapaitamme sai ensimmäisen oikean saavutuksensa ;)
Tuskin Hero silti ratakisauraansa jatkaa, tämä kun oli poikkeustilanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti