maanantai 20. kesäkuuta 2011

Ei juurikaan mitään

Meillä ei tapahdu paljon mitään.
Iivari on yhä saikulla, tosin aina vaan paranemaan päin.
Ensi torstaina Iivari pääsee Tamara -fyssarin käsittelyyn, josta toivottavasti saamme tarkemmat ohjeet etenemiseen treenin ja kuntouttamisen osalta tästä eteenpäin. Nyt Iivari on päässyt (=joutunut) lyhyille pyörälenkeille, jotta vammajalka saisi tasaista rasitusta kevyellä ravilla. Toivotaan, että pian voisi aloittaa vapaanajuoksuttamisen.

Onneksi Iivari ei ole sitä seinille hyppivää sorttia, joka ryhtyy hyperaktiiviseksi vietettyään pari päivää remmilenkkien varassa. Iivarihan remmilenkkeilee nyt jo neljättä viikkoa, mutta herran psyykessä se ei juurikaan näy. Kahden viikon kohdalla oli havaittavissa pientä huokailua ja valittelua kun aika sisällä alkoi käydä pitkäksi. Mutta kyllä tästä vielä selvitään! ;-)

Muuten meillä ollaan viime päivät (=viikot) vietelty rauhaisaa lomaelämää. Juhannuksesta eteenpäin tämä jengi (- Tuomas) vaikuttaa Porissa aina elokuun puoliväliin saakka. Koirat pääsevät taas nauttimaan ihan täysillä mökkeilykesästä!

sillit
Nämä kaksi älypäätä ovat viettäneet aikaansa lähinnä näin..

eittu
I: "Ei @?£%#...! Taasko toi yks on tulossa hoitamaan?!"

hoitiri
I: "Huoh." Ja Hero hoitaa, ja hoitaa, ja hoitaa, ja hoi...

peeloherosukkamies
H: "No, ainakin varastan jotain, vaikka sit tän tosi kivan hikisen sukan!"

qmollottaa
Q vanha möllöttäjä

Yosal on ilmoitettu Tampereen maastokisoihin 10.7., katsotaan kuinka meidän käy! Toivottavasti pääsemme Tampereen lisäksi vielä muihinkin maastoihin tänä kesänä. Kesän mökkeily aka kuntokuuri tekee joka tapauksessa meille kaikille oikein hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti