tiistai 7. syyskuuta 2010

Iivari reenailee

Tiistain kunniaksi suuntasimme Tuomarinkartanolle rataharkkoihin. Juoksuvuorossa olivat Iivari ja Hero, muut lähtivät mukaan turisteiksi.
Iivarille oli sovittu ensimmäinen harjoitusjuoksu kaverin kanssa matkalle 280m, joten lähdimme matkaan entistä suuremmalla jännityksellä! Basenjien kanssa touhutessa on joutunut huomaamaan sen, että tulee toivoa parasta ja pelätä pahinta, mikään ei ole itsestäänselvyys ja ongelmiin kannattaa varautua!
Iivarin juoksukaverina oli Mimi (MaXwin Bravo), kohta 8-vuotias narttu. Iivari laitettiin lähtemään kopista kaksi ja Mimi kopista viisi. Lähtö tapahtui ja Mimi sai huomattavasti paremman lähdön. Iivari kiri kuitenki nopeasti, mutta lähti ajautumaan hieman ulos. Niinpä parikymmentä metriä lähdön jälkeen sattui pieni törmäys, kun Mimi puolestaan ajoi sisälle. Rytinästä selvittiin kuitenkin kunnialla ja Iivari ei ollut moksiskaan moisesta, jatkoi vain hienosti juoksua. Vähitellen Iivari pääsikin johtoon ja tuli lopulta maaliin ykkösenä ajalla 19,30! Kaikki sujui siis mainiosti, kaveri tai koppa eivät haitanneet menoa yhtään! Olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen pikku taskurakettimme suoritukseen :)
Isot kiitokset Minnalle kun annoit Mimin Iivarille juoksukaveriksi ja Antille ajanotosta!

Huom. Kuvat ovat aika surkeita kun kuvaaja ei tainnut olla ihan ajan hermolla.. Kyllä niistä kuitenkin hieman näkee juoksun kulkua!

Lähtö

Etusuoralla tultiin näin

Kuonokoppa ei paljoa vieheen retuuttamista haitannut. Silti vain sain olla leukoja avaamassa.. :)Hero juoksi myös 280m, tällä kertaa aikaan 24,20. Hieman siis on vauhti hidastunut heinäkuusta, mutta edelleen hyvin mennään. Ja olipahan Hero taas intona kun pääsi viehettä retuuttamaan! :)***


Today it was time for track practice again. Iivari ran for the first time with another dog, MaXwin Bravo aka Mimi, soon a 8-year-old lady. They ran nicely (280m) and Iivari finished first with a time of 19,30. I'm really pleased with Iivari's performance and taking into consideration his age and size I think the time is very good too!
Hero got to run 280m also. He finished with a time of 24,20 which is not his best but a very good time also! Boy was he excited to "kill" the lure.. :)

Sorry for the poor quality of the photos..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti