torstai 2. syyskuuta 2010

Sänkipeltorallia

Iivari on nyt päässyt taas pitkästä aikaa tapaamaan Niki-siskoaan, Finka-äitiään ja Velka-tätiään. Ja onpahan mustuaisilla ollut hauskaa kun ovat saaneet rallata sänkipellolla keskenään! :)Iivari & Finka

Finka & Iivari

Iivari & Finka

Finka, Iivari & Niki

Niki & Iivari

Niki, Finka & Hullu-Iivari

Iivari ja Niki (etualalla)

Yosalin kisasuunnitelmat menivät valitettavasti keskiviikkoiltana sattuneen tapaturman seurauksena uusiksi. Lauantaisiin Ikaalisten kisoihin emme siis nyt ontumisen takia osallistu, ja saa nähdä pääsemmekö enää tällä kaudella ollenkaan kisoihin (paitsi jos motivoidumme tarpeeksi ja lähdemme Hailuotoon). Vähän kurja juttu, mutta ei mahda mitään :/ Tärkeintähän on, että koira tulee kuntoon, kisoista viis!


***


Iivari has been having a blast with his sister Niki, mother Finka and aunt Velka. All four black ones have been running around on a field with each other like crazy and boy has Iivari been tired after such great exercise!
Our plans for Yosal's coursing competitions this year have unfortunately changed. On Wednesday evening he got in to an incident and hurt his left front leg pretty badly so now he won't be able to take part to a LC competition on Saturday we were planning to go to. This is very unfortunate but we'll have to get over it. The most important thing is that Yosal will be ok again!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti