perjantai 5. huhtikuuta 2013

Jäällä

Voi kun ois ihanaa asua meren rannalla, ainakin näin talvisin!

Maaliskuussa vietimme pari viikonloppua Porissa, joten tottakai koirien kanssa oli suunnattava jäälle niin usein kun mahdollista.

Nimipäivänäni eli 17.3. teimme vuorokauden mittaisen pit stopin Porissa palatessamme Ylläksen lomalta. Silloinkin oli toki hyödynnettävä ulkoilumahdollisuuksia ja tällä kertaa kamera tallensi azawakhpoikien vauhdikkaat jääspurttailut.

Tyypit hullaantuivat..

Vauhdin hurmaa!

Mitäköhän tässäkin tapahtuu.. :D

Yosal on "iskän" sylikoira :)

Yosal sai välillä ihan omatoimisia hepuleita - jee!

"Hei tuolla lentää lintu! Jahdataan sitä!"

Aprillipäivänä Iivari ja Aapo pääsivät jäälle ulkoilemaan vanhempieni 14-vuotiaan irlanninsetterin Repsun kanssa. Voi kun vanhakin oikein nuortui ja innostui leikkimään poikien kanssa kuin mikäkin pentu. Ja Iivari tottakai rakastui vanhaan daamiin aivan tulisesti, siis tietenkin!

Iloinen Repsu!

Iivari liehittelee :)

Höh, ei onnistanut, vanha rouva olikin aika tarkka tavarastaan!

Repsu ja Aapo - ystävykset <3 p="">

Leikitään?

Hölmöläiset :)

Ainiin, Yosal kävi silmäkontrollissa helmikuun loppupuolella. Viimeksi kontrollikäynnillä kävimme puoli vuotta sitten. Nyt asiat näyttivät niin hyviltä, että seuraavan kerran joudumme menemään vasta vuoden kuluttua! Siis olettaen, että tilanne ei lähde pahenemaan vaan pysyy nykyisellä lääkityksellä kurissa. Ihan huippua! Saatiin jopa vähän laskea annostusta ja nyt Yosal saa vain kerran päivässä molempiin silmiin tipat. Jippii! Yosalilla todettiin siis viime kesänä silmäsairaus, josta voit lukea lisää tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti