lauantai 23. helmikuuta 2013

Uimarikoirat

Näin talvikaudella käymme aina silloin tällöin Hyvinkään koirakylpylässä uittamassa koiria. Uiminen on koirillekin hyvää treeniä ja tuo mukavaa vaihtelua arkeen.

Pari viikkoa sitten kävimme Sarin ja whippetien + Aapon kanssa uimassa ja viikko sitten Iivari pääsi Minnan ja Emmin whippettyttöjen seuraan polskimaan.

Iivari on maailman rauhallisin uimari, varsinainen sunnuntaiuimari! (Ja voi mikä sydämen muotoinen pää :) )

Aapolle tämä uintikerta oli toinen. Aikamoista räpiköintiä se vielä oli, mutta tämänkin puolituntisen aikana tapahtui hurjasti kehitystä! Kunhan Aapo oppii vielä käyttämään uintitekniikassaan myös takapäätään ja takajalkojaan, voi se alkaa uida ilman liivejä. Siihen asti harjoitellaan vielä liivien kera. :)

Hmm, mitäköhän mieltä tästä kaikesta kummallisuudesta pitäisi olla?

Vedestä pois nouseminen on aina kivaa!

Iivari kerkeää vähän posettaa uinnin lomassa.. :)

Mutta Aapolla roiskeet häiritsevät pahasti! Hitsi vie!

Kyllä se siitä pikkuhiljaa! :)

Loppuun uintia whippetien tyyliin! Allaolevasta videosta ei menoa ja meininkiä puutu. Iivari rakastui niin palavasti ihanaan Hippi-tyttöseen, että neitokaisen perässä mustiainen olisi mennyt vaikka maailman ääriin! Siispä altaaseen pulahtaminenkin sujui Iivarilta oikein joutuisasti kauniin tytön perässä. ;)
(ps. video kannattaa katsoa 1080p HD-laadulla parhaan katselukokemuksen takaamiseksi!)Vähän oli hauskaa! Täytyy mennä pian taas uudestaan uimaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti