lauantai 13. huhtikuuta 2013

Koirien valtakunta

Tänään koirien huone sai vihdoin kauan kaivattua täytettä - nimittäin ihanan ison ja muhkean nojatuolin! Kiitos vielä Karoliina ja Tommi!!

Innostuin sitten samalla rymsteeraamaan koirien huoneessa ihan kunnolla, ja vihdoin siitä tuli ns. valmis. Nyt voisinkin esitellä sen kokonaisuudessaan. :)
Koirien huone sijaitsee yläkerrassa omaa makuuhuonettamme vastapäätä.

Tervetuloa! Jo ovesta käy ilmi kenen valtakuntaan olemme astumassa..

Kurkkaus ovelta - näkymä on tällainen :)

Heti vasemmalla on yksi peti. Pedin ja nojatuolin välissä on lelulaatikko. Tuossa kulmassa on myös kaapisto, jossa säilytämme lähinnä liinavaatteita ja siivousvälineitä. Tekonahkainen "neliöpeti" on ostettu aikoinaan Hööksistä ja samoin luu/tassu-kuvioinen pörröviltti.

Kun siirrytään kohti ikkunaa on seuraavana vuorossa paras osuus eli uusi nojatuoli! Heitin sen päälle vanhan päiväpeiton ja pari tyynyä. Painit onnistuu nojatuolissa mitä mahtavimmin. :)

Kirkkaankeltainen karvamatto on Ikeasta (alle 10 euroa/kpl muistaakseni), samoin edellisissä kuvissa näkynyt sininen, johon joku ehtiväinen on nakertanut reiän.. :)

No kyllä siinä nojatuolissa voi myös relata. :)

Nojatuolin ja ikkunan välissä on vielä yksi peti. Iik, noihin pistorasioihin täytyykin muuten hankkia jotkut suojukset, ettei yksikään töpselinenä vahingossa mene niitä sörkkimään..

Onhan heillä toki myös huoneessaan patteri, jonka lämpötilaa aina tarpeen tullen omatoimisesti säädellään. :D

Sitten kun käännytään ikkunan kautta huoneen toiselle seinälle, tulee ensimmäisenä vastaan mustanruskea (värivalinta = virhe, tässä näkyy kaikki pöly ja lika HETI)  Ikean Malm-laatikosto, johon on säilötty kaikki kullakin hetkellä tarpeettomat koirien vaatteet. Ei näköjään ole jaksettu viikata, hups!

Heti laatikoston vieressä on juomakuppi alustoineen (molemmat Ikeasta, harmi, että noita ei enää sieltä saa :/ ) ja näiden vieressä itse tehty muhkea peti.

Loppuun vielä muutama kännykkäräpsy..

Tästä näkee hyvin melkein koko huoneen.

Nojatuolifiilistelyä - tämä nousi ehdottomasti koirien lemppariasiaksi koko asunnossa!

Yosal ainakin on tyytyväinen! :)

Täällä koirat siis viettävät aikansa silloin kun me ihmiset emme ole kotona. Muina aikoina koirahuoneen ovi on aina avoinna ja tyypit saavat mennä ja tulla mielensä mukaan. Voisin väittää, että viihtyvät omassa pienessä valtakunnassaan melko hyvin, sillä viettävät siellä paljon aikaansa myös silloin kun olemme kotona. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti