tiistai 7. helmikuuta 2012

Iltaisin

Nyt tuntuu, että viimeaikojen kaikki kuvat ovat yhdestä ja samasta paikasta - meidän sängyltä. Mutta siinä on ehdottomasti paras painia ja hammastella! Ulkoilukuvia täytyy saada aikaiseksi jahka pääsemme ulkoilemaan semmoiseen aikaan päivästä, ettei ole jo liian hämärää kuvien ottamiseen :)

Mutta päivittäiseen rutiiniin kuuluu ehdottomasti iltahepulit! Yosal ja Aapo jaksavat vääntää vaikka toista tuntia armotonta painia, hampaat vaan kalisee ja tuhina käy.


IMG_3270
Yleensä alkuasetelma on tämä; pikkuisen irvistellään ja ikään kuin koetellaan että lähtisikö toinen leikkiin..

IMG_3203
Ja hetkessä meno onkin tämän näköistä..

IMG_3173
Kaksi järjen jättiläistä!

IMG_3239
Sitten välillä mietiskellään, että jaksaiskohan sitä enää..

IMG_3229
Toinen vähän möngertää merkiksi siitä että "kyllä mää ainakin vielä jaksan!!"

IMG_3222
"No pikkuisen sitten vielä", sanoo Yosal

IMG_3214
Mutta lopulta toinen väsyy ja toinen jää pahat mielessä loikoilemaan ja suunnittelemaan seuraavaa siirtoa.. Ja sitten tämä sama kiertokulku saattaa toistua monta kertaa ;-)


***It seems as if all the photos from the past few posts haven been taken in the very same place - on our bed. But that just is the best place for the dogs to wrestle and compare their teeth! I need to get some pictures taken outside as well, just as soon as we get to go for a walk when it's not already too dark for taking pictures. Got to love Finland's winter..

But an important part of the daily routine is of course the nightly go-crazy-time! Yosal and Aapo can wrestle for hours, you can only hear their teeth clanking and the snuffling from their noses.
Above you can see how the playing routine usually goes. And this circle can be repeated over and over again.. :-)

2 kommenttia: