sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kuulumisia

Edellisperjantaina käväisimme Susannan ja Maisan kanssa Malminkartanossa pentuleikkikoulussa Tmi Xanagitrimin tiloissa. Sisähallissa oli kiva tekonurmipohja ja tilaa riitti rällätä. Aapoa ujostutti tällä kertaa aika lailla, varsinkin isommat afgaanilapsoset olivat turhan innokkaita. Mutta lopputunnista Aapokin syttyi ja veti mukavat rallit kavereiden kanssa.

Erityisesti tämä karvainen kaveri oli Aapon mieleen - olihan se vähän saman värinenkin.. :-)Viikon aikana on ulkoiltu ahkerasti, lähinnä koirapuistoja hyväksikäyttäen. Muutamat käsiviehevedotkin otimme jokaiselle lauantaina, ja kaikki ajoivat hurjan hienosti - jopa Yosal! ;-)

Viikonlopun vapaapäivät mahdollistivat ulkoilun kauniin auringonpaisteen aikaan.
Iivari ja Aapo pääsivät testailemaan upouusia takkejaan, jotka eräänä iltana vihdoin sain aikaiseksi ommella. Tosin Aapon takki taitaa olla jo ensi viikolla liian pieni..

Iivari pääsi pitkästä aikaa keppijumppaamaan!

Ja tuo samperin pendoliino-pentu yritti tulla osingoille!

Aapon takki on oikein sopiva kuosiltaan pikkupojalle :-)

Lauantaina pääsimme Iivarin kanssa pitkästä aikaa agilityharkkoihin ja menimmekin ihan mukavaa 1. luokan rataa. Se sujuikin jo aika hyvin, ohjaajan vaan pitäisi olla vieläkin nopeampi.. :-)

Pallopää-Yosal muistaa aina olla tarkkaavaisena!

Ja tältä Hero näyttää 95% ajasta ;-)

Aapon lempparileikkejä ovat tietysti kiskomisleikit!

Onhan tuo ihan söpö 16-viikkoinen :-)

Joka sunnuntai Aapo on nyt osallistunut Koivuhaassa Koirakoulu Heiluvan Hännän järjestämään pentuleikkikouluun ja siispä tänäänkin suuntasimme sinne. Aapo melkein jo kiskoi ulkoa halliin sisälle ja oli aivan täpinöissään kavereista! Nyt ryhmään oli tullut paljon uusia pentuja, ihan nuoria 9-viikkoisiakin. Aapo alkoi näyttää tuossa porukassa jo hurjan isolta! Ja aika rajuiksi Aapon leikitkin välillä yltyivät. Varsinkin 9-viikkoisen rhodesiankoirapennun niskanahka oli Aapon mielestä juuri sopivan vastustamattomalla tavalla ihanan löysä - sehän oli ihan selvästi retuuttamista varten tarkoitettu!
Mutta aika nätisti leikit kuitenkin lopulta sujuivat. Ja tietysti se sata lasissa juokseminen oli taas kaikista kivointa.
Alla videomateriaalia tämäniltaisesta riehutunnista. Aika menoa ja meininkiä taas oli :-)
(jostain syystä videon äänet katoavat videon loppupuolella!)Ainiin! Aapon kanssa on aloitettu myös naksutinkoulutus, joka näyttäisi olevan pikkupojalle mitä mainioin koulutuskeino. Istumaan- ja maahanmenon tyyppi oppi tosi nopeasti. Naksuun ehdollistuminenkin kävi helposti ja on hauska seurata, miten pikkupennun aivot raksuttavat kun se yrittää ehdottaa eri tapoja miten sen namipalkinnon oikein saisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti