keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Mr. Q kuusi vuotta!

Q herralle tuli eilen mittariin kunnioitettavat kuusi vuotta! Merkkipäivää juhlittiin tietysti kakun kera ja saipa päivänsankari ihan uuden lelunkin.

Kakku kuudella "kynttilällä". Tällä kertaa ilman kermaviiliä. Arvon herra ei toki syönyt koko kakkua itse vaan se jaettiin neljään osaan, Qlle tietysti kuitenkin suurin pala! :)

Uusi lelu, Skinneez flamingo, osoittautui aika kivaksi!

..joskaan ei kovin kestäväksi. Puolen tunnin kuluttua flamingoraukalta puuttui jo nokka, silmät, molempien siipien kärjet ja pyrstö! Ja pakkauksessa vielä luki "for long lasting play"... Mutta olihan se kiva niin kauan kuin sitä riitti! :)
Qn mielestä oli hiukan epäreilua, että jopa syntymäpäivänään hän joutui ulkoilemaan vaikka lämpötila oli noin -17ºC!


Ompeluinspis iski taas emännälle ja tällä kertaa uhriksi joutui Iivari, jolle en vielä ole löytänyt mistään sopivia fleecehaalareita. Hermoni eivät riitä haalarin itse ompelemiseen ja valmiit mallit eivät vain ole istuneet tuolle silakalle. Siispä nähdessäni kuvia koirille myytävistä alusasuista päätin kokeilla ommella Iivarille aluspaidan takin alle puettavaksi hieman lisälämpöä tuomaan.
Siitä tuli kuin tulikin lopulta ihan kelpo kapistus!


Materiaaleiksi valitsin joustavaa keinokuitu-urheilukangasta sekä puuvillaresoria. Resori helpottaa pukemista joskin lumi tarttui siihen herkästi. Urheilukankaaseen lumi ei kuitenkaan tarttunut juuri ollenkaan!


Paita sallii myös ääriasennot ;)

4 kommenttia:

  1. Myöhästyneet Onnittelut mr. Q:lle!!

    Näyttää tosi hyvältä tuo Iivarin aluspaita, tuulenkoirissa kattelin sieltä putiikissa justiinsa kanssa noita! Oot sä vaan kätevä käsistäs! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja Tessukalle myöskin onnittelut, hiukan myöhässä!

    Ja joo, sieltä Tuulenkoirien putiikista just sainkin idean :)

    VastaaPoista
  3. Teetkö näitä tilauksesta? Tämmönen ois kyllä kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti oma aika eikä viitsiminen riitä näiden tekemiseen tilauksesta :( Mutta tosiaan Kepeä Taival -verkkokaupasta saa hyvin samantyylisiä alusasupaitoja, jotka ovat tosi kohtuullisen hintaisiakin!

      Poista