maanantai 6. joulukuuta 2010

Agisäätöä

Kahden viikon tauon jälkeen suuntasimme taas innolla agitreeneihin. Tällä kertaa saimmekin heti alusta asti tehdä rataa, teimme kukin pari kertaa paria eri rataa.
Iivari ei ollut ihan parhaimmillaan, mutta suoritti silti todella hyvin kaikki esteet. Liekö eilinen juoksentelu Nannan kanssa tai tämänaamuinen hankiralli painanut, mutta vähän off-asennossa tuntui mustikka olevan. Lisäksi tänään Iivari oli kuitenkin aivan kamalan malttamaton, kaikki odotusajat piti vain kitistä kärsimättömänä.

Susanna kuvasi kaikkien suoritukset videolle ja tässä meidän:
© Susanna Korpela

Harmillisesti juuri kun aloitimme radan alkoivat viereisen huoneen afgaanit elämöidä, mutta onneksi siitä päästiin nopeasti yli. Toki silti Iivarin piti tsekata tilanne ;)
Kaikesta ohjaajan sähläämisestä huolimatta Iivari menee ihan mukavasti ottaen huomioon, että tämä oli vasta meidän neljäs kerta. Ihan hirveän innoissaan se ei vieläkään ole (kuten videollakin näkyy), mutta tekee kyllä kaiken mitä pyydetään!
Hyvin opettavaista on kyllä katsella omaa tekemistään videolta. Tästäkin huomasin ainakin sata asiaa, joita pitää yrittää korjata seuraavalla kerralla. Mutta hauskaa siellä silti on! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti