tiistai 26. lokakuuta 2010

Yosal edustaa

Suuntaamme Yosalin kanssa marraskuun lopussa Norjaan Pohjoismaiden voittaja 2010 -näyttelyyn ja joulukuussa Ruotsiin, joten olihan herralle tehtävä kunnon edustustakki tulevia ulkomaanreissuja varten.

Takki on lämpimämpää talvimallia - vuorena college, välissä 100g vanu ja päällimmäisenä ulkoilukangas. Mahakappale on kaksinkertaista collegea ja se on takin alla. Ompeluliikkeestä löytyi sopivaa Finland-nauhaa, joka pääsi heijastintereen kera koristamaan sinisen ja mustan ulkoilukankaan rajaa. Valkoista ulkoilukangasta en harmi vaan löytänyt, ja jos olisinkin löytänyt en ehkä olisi sen aran värin vuoksi kuitenkaan uskaltanut sitä ostaa. Eli kai tämä ihan hyvä on näin :)

"Mutta en tahdo istua paljaalle lattialle!"

Tässä kuvassa huomioni kiinnittyi vain ja ainoastaan Yosalin harmaantuneeseen alaleukaan! Ja poika ei ole vielä edes kahta vuotta.. :D


***


I decided to make a winter coat for Yosal that would also be fun to use when we're abroad. In November we'll travel to Norway for the Nordic Winner 2010 show and in December to a show in Sweden. So this coat will be much needed then! Now everyone knows where Yosal comes from! :)

1 kommentti:

  1. Vähänkö hieno!!!! Tahtois kans tuollaset koirille! ;) Kyllä Yosalin ja muitten kelpaa kun on noin taitava emäntä!!

    VastaaPoista