torstai 19. syyskuuta 2013

Kunkut

Iivari juoksenteli HVK:lla viime lauantaina kuninkuusjuoksujen yhteydessä 280 m sijoituslähdössä.
Samassa lähdössä juoksi kourallinen MaXwin-koiria ja yksi Jewgenistajan-koira.
Iivari raukka sai aika huonon lähdön ja joutui ruuhkaan -> lopputuloksena vielä viimeisessä kaarteessa vaalea Peppi-tyttönen pääsi ohi, joten Iivarin oli tyytyminen viimeiseen sijaan. Aika taisi olla 19,10 sek eli ei todellakaan Iivarille kovin hyvä aika.

Alla olevat kuvat on ottanut Ari Salmela, kiitos tuhannesti upeista kuvistasi!! :)

Iivari taisi tulla taas ihan viimeisten joukossa kopista ulos..
Keltaisella Peppi, punaisella Musu, sinisellä Spede, valkoisella Taiga ja raidallisella Kössi (joka vei hienosti voiton, onnea Hanne!!)

Tässä näyttäisi siltä kuin Iivari olisi vielä päässyt peliin mukaan.. Mutta viimeistään 1. kaarre koituu Iivarin "kohtaloksi".

Toiset joutuivat pingispalloiksi eikä Iivarikaan tainnut ihan törmäyksiltä välttyä. Semmoista se vaan on välillä täysissä kuuden koiran lähdöissä!

Iivarin laskusuhdanteinen juoksukausi on saanut meidät raapimaan päitämme ja miettimään mikä mättää, eikö Iivari oikeasti ole kunnossa (apua, kääk, miksi ei ole, mitä olemme tehneet väärin?) vai meneekö sen juoksu sitten aina vain ihan plörinäksi niistä törmäyksistä ja epäonnistuneista linjojen hausta? Vai eikö se kenties useamman koiran lähdöissä yritä tarpeeksi?

Noh, koska Iivari juoksi lauantaina vain 1 x 280 m päätimme juoksuttaa sitä tiistaina kauden viimeisissä HVK:n harkoissa eli makkarajuoksuissa 280 m, jotta näkisimme koiran todelliset kyvyt. Iivari juoksi kahdestaan Sinna-whippetin kanssa, joten tällä kertaa radalla oli hyvin tilaa.
Iivari sai ok lähdön ja johti selkeästi alusta loppuun asti, mitään kontakteja tai muuta hämminkiä juoksun aikana ei tapahtunut, joten tämä oli vaihteeksi Iivarillekin mukava onnistunut kokemus. 
Rata oli aika muhkurainen ja selkeästi kärsinyt viikonlopun kisoista, ja meitä ennen juosseiden ajat eivät lupailleet hyvää - rata oli hidas. Makkarajuoksuihin oli kuitenkin saatu ihan virallinen ajanotto ja meinasi meikäläisen leuka loksahtaa maahan asti auki kun Iivarin aika kuulutettiin - 18,58 sek! Tyyppi juoksee suurin piirtein oman ennätyksensä. Eli koira todellakin olisi kunnossa, mutta huono tuuri starteissa on vaan varjostanut tätä kautta. Voihan hitsi!
Mutta ihan mielettömän tyytyväinen olen tuohon aikaan! Kertakaikkisen super on tuo musta pallopäätöpöhäntä <3

Meillä olisi vielä kaksi kisastarttia jäljellä tälle kaudelle - ensi sunnuntaina Tampereella 280 m sijoitus ja sitten lokakuun alussa team racessa 280 m sijoitus. Pidetään peukkuja, että Iivarin ei tarvitsisi jäädä ihan jumbosijoille näissä kahdessa viimeisessä startissa. :)


1 kommentti: