torstai 22. syyskuuta 2011

Elossa ollaan

Mistäs sitä aloittaisi. Allekirjoittanut aloitti uudessa työssä ja sen myötä blogin päivittäminen on jäänyt taka-alalle. Pahoitteluni!

Viime päivityksen jälkeen on kuitenkin tapahtunut vaikka ja mitä.

11.9. juostiin Tampereella Tampere GP ja sijoituslähdöt. Iivari juoksi täydessä kuuden koiran sijoituslähdössä 280m. Viimeaikaiset lähtövaikeudet painoivat mielessä ja odotukset starttiin liittyen eivät olleet korkealla. Toivoimme, että koppiharjoituksista olisi ollut vähän apua.
Noh, niinhän siinä sitten kävi, että Iivari tuli suurin piirtein viimeisenä kopista ulos ja joutuikin vielä törmäilyautoksi takasuoralla :D Ei siis hyvä startti ollenkaan! Onneksi Iivari jaksoi painaa ja nousikin hienosti viimeiseltä sijalta toiseksi, Aina-siskon vetäessä joukon maaliviivan yli. Aika oli kuitenkin Iivarille todella todella huono; 19,39! Noh, sentään KV-aika. Mutta niin vaan ulkopuolisetkin tekijät vaikuttavat koiran suoritukseen ja vaikka palikat olisivat kohdillaan, niin törmäykset ynnä muut odottamattomat yllätykset voivat pilata juoksun täysin. Mutta lähdössä on silti Iivarilla vieläkin paaaaljon parantamisen varaa. Sitä onkin nyt harjoiteltu ja tullaan harjoittelemaan niin paljon kuin mahdollista.

Iivari punaisella, Aina-sisko valkoisella :)

Tiistaina Iivari pääsi Hyvinkään harkoissa juoksemaan Niki-siskon koejuoksukaverina matkalla 350m. Kolmantena koirana lähdössä juoksi Oochigea's Icecream eli Jäde. Nyt Iivarin lähtö oli jo vähän parempi, joskin ei missään nimessä hyvä :D Iivari painoi maaliin asti toisena aivan Jäden kannoilla jaksaen vähän kiriä vielä maalisuoralla. Tosi hyvä fiilis jäi tuosta harkkajuoksusta! Ja Nikin koejuoksukin hyväksyttiin, onnea!

Nyt vain odotellaan sitten kauden viimeisiä kisoja, jotka ovat 1.10. Tuomarinkartanolla järjestettävä Team-Race. Katsotaan josko pikkumieskin pääsisi joukkueeseen.. ;)
Ja sitä ennen vielä ehdottomasti koppitreeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti