torstai 25. elokuuta 2011

Hyvinkää 24.8.

Olin mennyt ilmoittamaan Iivarin keskiviikkokisoihin Hyvinkäälle, ihan vain 280m sijoitukseen. Onneksi ilta oli kaunis ja meininki kisoissa rento, mielelläänhän sinne lähti!

Juuri kun edellisessä postauksessa taisin kirjoitella jotain Iivarin koppitreenin tarpeesta, niin nyt se koko homma sitten konkretisoitui eilisen illan kisoissa..
Iivari juoksi nyt ekaa kertaa täydessä kuuden koiran lähdössä, jossa muut koirat olivat pun. Paletin Savannah, sin. Oochigea's Jazz(y)punk, valk. Pikkuliisan Marsalkka, must. Iivari, kelt. Pikkuliisan Madmoiselle ja raid. Macarenan Picasso. Ihan kovaa jengiä siis! :-) Koppiarvonnassa Iivari sai kopin numero viisi.

Iivari on normaalisti ollut kopitustilanteessa tosi rauhallinen, mutta eilen kaverien innokas haukku ja riehunta oli tarttunut myös Iivariin. Mysteeriksi jää mitä se siellä kopissa oli hillunut, mutta melkein viimeisenä se sieltä tuli ulos.. Sijoitus 4/6 ja aika 19,01, toki vähän parempi kuin viime kerralla Hyvinkäällä joten tyytyväinen täytyy olla. Tuon startin jälkeen tosin sitä miettii mihin rahkeet olisivatkaan riittäneet jos lähtö olisi onnistunut ;-)

Vieheelle tullessa Iivari veti vielä hienon parin metrin pompun, niin sitä pitää.. (kts. video alla)

Että semmoista menoa. Iivari mustalla.


© Tanja Paananen

Viehetreeneissä olemme kiinnittäneet huomiota siihen, että vieheellä Iivari ei koskaan leiki itse rätillä / muovisuikaleilla. Iivarin huomio on aina kiinnittynyt vieheen ja vetolaitteen yhdistävään pötkylään, joka on usein päällystetty ilmastointiteipillä. Se on Iivarin mielestä vieheen paras osa! Niin kuin näkyy ylläolevan kuvan perusteella..

Summa summarum; koppitreeniä kiitos.

Kaikki whippetlähdöt löytyvät videokuvattuina täältä.
Kaikki muut lähdöt löytyvät valokuvattuina täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti