tiistai 24. toukokuuta 2016

Treenivideoita

Nyt ollaan päästy mukavasti treenaamisen makuun sekä Voiton että Potin kanssa!

Potti kävi mittauksessa reilu viikko sitten ja viralliseksi mitaksi tuli 49,5 senttiä. Aivan sopivan kokoinen whippetpoika. :)

Nyt ollaan käyty pari kertaa Hyvinkäällä tiistaitreeneissä juoksuttamassa 280 metriä ja harjoiteltu myös Otalammen vetosuoralla.

Ensimmäisissä ratatreeneissä käytiin 17.5., jolloin Voitto juoksi Tepon kanssa ja Potti itsekseen.
Voiton ja Tepon lähdössä oli vähän mutkia matkassa, kun koppi ei auennut ajallaan ja Voitto ainakin juoksi pari kertaa etuveräjää päin. Voitolle siis huono startti ja tämä näkyi myös ajassa (18,50). Hyvinkään treeneissä on nyt mukavana uudistuksena ollut sähköinen ajanotto, mikä helpottaakin hyvin koiran (kunnon) kehittymisen seuraamista.

Potille tämä oli ensimmäinen kerta konevieheellä, ja sen kyllä huomasi. Kopista lähtiessä kesti hetken ennen kuin tyyppi tajusi mitä tänne oltiin tultu tekemään ja juokseminen muutenkin oli ensikertalaiselle tyypillisen epätasapainoista. Potille ajaksi saatiin 20,31. :D
Tämän vedon jälkeen taisi Potillakin olla ratajuoksun alkeet hallussa, sillä seuraavalla kerralla meni jo hurjasti paremmin!Viikonloppuna käytiin ottamassa pojille parit vedot Otalammella ja videolle tallentui tällä kertaa Potin koppikäyttäytymistä. Aika hienosti pikkupoika osaa hakeutua etuveräjälle kykkimään! :)Ja sitten tänään käytiin jälleen Hyvinkäällä.
Voitto Tepon kanssa ja Potti itsekseen tietysti. Teppo sai huippulähdön ja Voitto jäikin lähtökiihdytyksessä jälkeen. Aika tahmealta tuntui edelleen Voiton meno, mutta parannusta ajassa viime viikkoiseen kuitenkin kaksi kymmenystä. Maaliviiva ylitettiin siis Voiton täpärästi johtaen ajassa 18,30. Teppo sen sijaan näytti, että kyllä 7-vuotiaalla veteraanillakin tassu kulkee ja sen ajaksi tuli 18,32!! Huippuhienoa. :)
Voitolla vielä parantamisen varaa reilusti, mutta kunto kasvaa hiljalleen.

Potilla taas olivat palikat loksahtaneet paikoilleen viikon aikana. Lähtö oli jo paljon sujuvampi kuin viime kerralla (tähän ei tosin paljoa vaadittu) ja juoksukin tasapainoisempaa. On tosi kiva seurata nuoren koiran kehittymistä ja oivalluksia ratajuoksun parissa! Hyvä mieli jäi tämän illan treeneistä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti