maanantai 25. tammikuuta 2016

Kännykkäkameralla

Oli taas aika tyhjentää puhelimesta kuvat ja tässä muutama otos viime kuukausien ajalta :)

 Sammakkoeläin

Tyypit ekoja kertoja uuden kodin pikkuaitauksessa :)

Tämä nyt kuvana ei ole kovin hieno, mutta tilanne oli niin liikkis kun Voitolle tuli yhtäkkiä halipula, ja tuossa se vietti tovin jos toisenkin :D

Hero ja hänen hassut asentonsa :)

Tässä on varmaan joku maailmanluokan hepuli takanapäin :'D

Tyypit kuivattelemassa uinnin jälkeen. Nyt ollaan käyty aika tasaisesti kerran viikossa ja käydään varmaan tuonne maaliskuun alkupuolelle saakka :)

Potti rakastaa lunta, eikä ole kaikista herkin kylmyydelle :)

Aapon ja Heron spurttailua :)

Kovat pakkaset saivat järvet jäätymään, jipii! Olemmekin käyneet ahkerasti läheisellä järven jäällä juoksuttamassa koiria, voi kun ne nauttivat :)


Muuten meillä ei juuri nyt tapahdu mitään ihmeellistä. Nautiskellaan hyvistä ulkoilukeleistä nyt kun lumi on vielä pehmoista eivätkä pakkaset pakota päätä. Tässä talven aikana Yosal, Aapo ja Iivari ovat päässeet/joutuneet luopumaan mieskalleuksistaan. Niillä kun ei ole niille mitään käyttöä eikä meillä muutenkaan kaivata ylimääräistä testosteronia poikien päitä sekoittamaan. :)

Tulevaa kisakautta odotellaan jo innolla. Toisaalta on kivaa kun nyt on lunta ja koirien hyvä ulkoilla, mutta voi kun lumi sulaisi sitten nopeasti vaikkapa maaliskuussa ja päästäisiin ottamaan vähän vetoja! :)

4 kommenttia:

 1. Millanen toi teidän basenji on? sopeutuuko hyvin laumaan jossa muunkinrotusia koiria? :D meitä kiinostais basenji rotuna ihan älyttömästi, lähinnä sen kerrostalosoveltuvuuden takia. Omakohtaista kokemusta basenjin omistajuudesta ei ole mutta oon kuullut että suht hiljanen ja oppii suht nopeesti sisäsiistiks jotka lasken eduiksi kun kerrostalossa asutaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Hero on sopeutunut tosi hyvin laumaelämään ja tuntuu olevan vain sen mielestä kiva, että muut ovat eri rotuisia. Se oppi myös nopeasti sisäsiistiksi, olikohan jotain 4-5 kk iässä. Mutta hiljaisia nämä eivät välttämättä ole, esim. Hero osaa kyllä ulvoa kurkku suorana ja aikoinaan harrastikin sitä silloin tällöin yksin jäädessään. Basenjia miettiessä on hyvä pitää mielessä myös se, että näitä ei usein voi pitää vapaana kuin aidatulla alueilla ja toisaalta aikuisina eivät välttämättä ole mitään koirapuistokoiria, koska suhtautuvat usein melko nihkeästi lauman ulkopuolisiin koiriin. Kotikoirana Hero on kuitenkin tosi seurallinen ja kiltti. Vähän jästipää, eikä kovin hyvin motivoitavissa esim. herkuilla, mutta silti rakas. :)

   Poista
  2. Okei, no tostakin oon kyllä lukenut et sit ulvoo senki edestä mitä eivät hauku.. :D miten se alkukantaisuus ilmenee teillä, miten suhtautuu vieraisiin ihmisiin esim omassa kodissanne ja miten suhtautuu muihin koiriin esim lenkillä? Tutulla oli näitä kaks, toinen oli ihan "normaali" mutta toinen puri aina vieraita :D mietityttää tälläsetkin asiat kun en halua et koira välttämättä puris koirapelkosta anoppia, ei varmaan ainakaan parantais välejä hah! Basenji siis rotuna jotenkuten tuttu mut enpä hirveesti tiedä. Koirista myös kokemusta, lapsuudenkodissa aina ollut ja harrastin mä tokoakin yhessä vaiheessa mut ne nyt tekikin namin eteen mitä tahansa joten oli siinä suhteessa helppoja opettaa.

   Poista
  3. Hero on ihmisiä kohtaan tosi ystävällinen ja on aina kiehnäämässä rapsutuksia, oli vieras tai tuttu! :) Mutta vieraista koirista se ei tykkää yhtään ja remmilenkeillä kyllä yrittää aina karvat pystyssä vetää vieraiden koirien luo (ei missään ystävällisessä mielessä..) 😁 Alkukantaisuus näkyy ehkä semmoisena vähän itsenäisyytenä eli vaikka tykkääkin ihmisistä niin ei sinänsä "tarvi" ihmistä mihinkään vaan tekee aikalailla oman päänsä mukaan. Suhtautuu ehkä vähän varauksella mutta uteliaisuudella kuitenkin uusiin asioihin. Näitäkin asioita ihan varmasti pitkäjänteisellä koulutuksella saa vähän muokattua, mutta meillä perusarki sujuu näin ihan hyvin.

   Poista