lauantai 28. marraskuuta 2015

Uimakausi avattu

Näin "talvikaudella" meillä on pyrkimys käydä viikoittain Hyvinkään koirauimalassa uittamassa whippetejä. Azawakhit ja Herokin ovat päässeet joskus kokeilemaan, mutta ovat lähinnä tutisten pyrkineet allasalueelta pois heti kun mahdollista, joten uimassa käyvät vain whippetit, jotka oikeasti sitä touhua rakastavat.

Tänään avasimme siis 2015/2016 talven uimakauden ja ensimmäistä kertaa mukana oli myös Potti (pian 7 kk). Ja mitä vielä, tyyppihän oli aivan pro ja whippetkolmikon innokkain uimari. Potti ei epäröinyt hetkeäkään vaan taisi pulahtaa ihan ensimmäisenä veteen ja aina altaasta noustuaan palasi takaisin rampille mennäkseen heti uudelleen uimaan. Potti haki innokkaasti lelua, mutta meni veteen ilmankin. Aikamoinen ipana! :D
Tätä ennen Potti on käynyt kaksi kertaa uimassa viime kesänä luonnonvedessä, mutta muuta harjoitusta sillä ei ole takana. Sen uintityyli on todella hyvä ja aika vauhdikkaastikin se pistelee menemään.

Ohessa vielä pieni videoklippi illan uimareista. Pojat nauttivat tästä kyllä ihan täysillä ja tuleepa samalla hieman erilaista treeniä kun varsinkin lelun perässä uidessaan ne käyttävät kroppaansa mukavasti!



Ensi viikolla sitten uudestaan. Katsotaan millä kokoonpanolla, sillä Iivari on estynyt osallistumasta erään ison operaation takia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti