tiistai 17. syyskuuta 2013

Varusteholismi

Meillä ollaan välineurheilijoita, myönnettäköön se heti alkuunsa. :D
Koirille löytyy syystakkia, talvitakkia, fleecetakkia, haalaria, tossuja, aluspaitaa, heijastinmanttelia, pantaa, valjasta ja remmiä. Kuitenkin kaikki tuollaiset ovat meillä ehdottomasti ensisijaisesti käyttöä ja jotain erityistä tarkoitusta varten, ei pelkästään ulkonäön vuoksi hankittuja. Meillä koiria puetaan silloin kun ne muuten palelisivat tai kastuisivat, kesäkuumalla ei meillä koirat röyhelöpaidoissa kulje.

No okei, myönnettäköön, että meiltä _kenties_ löytyy kullekin koiralle myös joitain ylimääräisiä vaatteita ja varusteita, eivät ne ihan oikeasti niitä ihan kaikkia tarvitsisi.. Mutta kun minusta on mukavaa, että on vaihtelua ja jos kerran koira tarvitsee talvella lämmikettä ylleen, niin miksei tehdä sitä tyylillä? :D

Sitä paitsi, sateisina päivinä kun kuljen ulkona kaikin sateenkaaren värein kuorrutetun koiralaumani kera, vääntyy yrmyimmänkin vastaantulijan suu pieneen hymyyn, puhumattakaan omasta lenkkifiilikseni välittömästä nostatuksesta kun katselen iloisen värisiä ja kuosisia koirieni kuteita. Jonkun mielestä tässä ei varmasti ole yhtään mitään järkeä, mutta meille tämä on arkipäivää. :)

Tästä päästäänkin sujuvasti varsinaiseen aiheeseen eli mitä postipoika toikaan meille eilen...

DG DogGearin värikkäitä alusasumantteleita pimeneviin ja viileneviin syysiltoihin!

Olen joskus aikaisemminkin hehkuttanut lemppareintani koira-aiheista nettikauppaa eli Kepeä Taival -verkkokauppaa! Valikoimasta löytyy kaikkea kivaa erityisesti vinttikoirille, kuten nyt juuri vaikkapa noita ylläolevia alusasuja ja lämpöpaitoja. Lisäksi heiltä me tilataan aina muoviset whippet- ja kennelkopat (joita kuluu tasaiseen tahtiin kun joku hajoittaa omansa yrittämällä syödä keppiä koppa päässä tmv.) ja niiden lisäksi myös meidän kisakopat ja uikkarimalliset kisamanttelit on Kepeä Taipaleelta. Melkein kaikki, mitä vinttikoira tarvitsee, saa hommattua tuolta. Suosittelen tutustumaan mikäli kauppa ei ole ennestään tuttu! Ps. jotkut mallit esim. aluspaidoista käyvät myös epä-vinttikoirille.
Ja huom, tämä ei ole maksettu mainos, minä vaan ihan aidosti tykkään heidän tuotteistaan ja kaiken lisäksi toimitus on tosi nopeaa! Taisin laittaa tilauksen viime perjantaina, ja maanantaina oli paketti postilaatikossa. :)


Iivari sai siis neonkeltaisen Top Shirt -lämpöpaidan, jonka päällipuoli on kirkkaan neonkeltaista fleeceä ja mahan puoli mustaa tosi joustavaa matskua. Tämä vaikuttaa ihan huipputuotteelta esim. talveksi lumihankiralleihin ja myös takin alla käytettäväksi lisälämmikkeeksi. Eikä tuosta huomiota herättävästä väristä haittaakaan ole esimerkiksi metsälenkeillä!

Noh, Iivaria ei ihan kamalasti mallikoirana toimiminen innostanut. Mutta että onhan tuo kirkas tuo neonkeltainen väri! Harmikseni kuulin, että tuota neonkeltaista ei toistaiseksi valmisteta, katsotaan saako valmistaja vastaavaa materiaalia enää jatkossa. Onneksi me ehdimme napata vielä omamme ennen kuin varastot myytiin ihan tyhjiksi!

No sitten Iivari sai vielä tämmöisen vihreän puuvilla-aluspaidan, jossa on kyljissä heijastinraidat. Tällainen Iivarilla itseasiassa olikin jo ennestään oranssina, mutta se on kokenut niin kovia, että uusi oli nyt ihan paikallaan!

Tätä paitaa käytämme paljon syksyisin ja keväisin vapaana ulkoillessa sillä se lisää koiran näkyvyyttä ja lämmittääkin pikkuisen. :)

No entäs sitten Voitto, tietysti Voiton oli saatava samanlainen lämpöpaita kuin Iivarilla, mutta eri värisenä. Tämä kirkas neonoranssi sopiikin Voitolle hyvin!

Ylemmässä kuvassa oranssi väri toistuu ehkä vähän todenmukaisemmin kuin tässä.

 Ja no, tasapuolisuuden vuoksi tietysti myös Voitolle hankittiin tuo puuvillainen heijastinaluspaita, mutta vain sinisessä värissä.

"Saaks jo mennä?"

Ja ainiin, jos jotakuta kiinnostaa niin nämä kaikki neljä paitaa otin koossa M2. Voitolla paidoissa on vielä pikkuisen kasvuvaraa, joten toivon, että nämä menisivät sille sitten vielä aikuisenakin.
Meillä Iivarin uikkarikisamanttelit sen sijaan ovat samalta valmistajalta kokoa M1, ja ovat sen verran napakat (siis kisamantteleiksi juuri hyvät), että näistä paidoista M1:set olisivat kyllä olleet liian pienet.

Loppukevennykseksi vielä pari kuvaa Herosta, joka halusi myös temppuilemaan tuon kuvausrekvisiittana toimineen rahin päällä. :D

Herolla on asiaa! (Tai sit vaan hyvä nami suussa ;) )


Hero sanoo hei hei! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti