maanantai 16. syyskuuta 2013

Pentu treenaa

No jopas tästä nyt on tullut pentutreenipainoitteinen blogi.

Joka tapauksessa, tänään oli kauden viimeiset HVK:n pentutreenit ja me tietysti innokkaina paikalla.
Voitolle otettiin jo tavaksi tulleet kaksi vetoa 350 m kopeista takasuoran alkuun.
Ensimmäisessä vedossa takaveräjä pidettiin vielä auki ja varmistettiin, että koira pysyisi kopin etuosassa eikä yrittäisi esim. kääntyä tai pakittaa. No moisesta ei ollut tietoakaan vaan Voitto ampaisi oitis kopin etuosaan odottamaan, hienossa "etukyyryssä" tietenkin!
Toinen veto otettiinkin sitten kokonaan suljetusta kopista kun kerran ensimmäinen meni niin mallikkaasti. Ja aivan upeasti meni suljetusta kopista! Videolta näkyy miten Voitto tulee aivan kopin etuosaan ja levottomana odottaa koska etuveräjä aukeaa ja pääsee singahtamaan pupun perään. Lähtökin onnistui puolivuotiaalta tosi hyvin. Superhieno poika, Voiton kanssa on kyllä rataharjoittelu sujunut aivan täydellisesti, ei niin mitään mutkia matkassa ja koira handlaa tilanteen kuin tilanteen! Ihan mieletön tapaus.❤

Huom. kannattaa vaihtaa videon laaduksi oikeasta alakulmasta 1080p HD niin kuva toistuu vähän terävämpänä. :)


Katsotaan jos me vielä päästäisiin sinne Hyvinkään pentutreeneihin ennen kauden loppumista. Me kun olemme nyt väliaikaisesti autottomia kun edellinen myytiin ja oikein sopivaa uutta ei vielä ole löytynyt. Mutta vaikka tämä nyt olisikin jäänyt tämän vuoden viimeiseksi rataharkaksi niin aivan mahtavalla fiiliksellä siirrtyään Voiton kanssa talvitauolle. :)


6 kommenttia:

 1. Me ollaan näillä näkymin menossa torstaina Hyvinkään harkkoihin, joten jos te ette asu kovin kaukana Espoosta niin meidän autoon mahtuisi kyllä Ronjan seuraksi parikin ylimääräistä koiraa ihmistensä kanssa. Ei sen enempää kuitenkaan, meillä ei ole takaboksia joten teidän koko porukan kanssa voisi takapenkki käydä hiukkasen ahtaaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kamalasti tarjouksesta! Mutta tänä torstaina me ei muutenkaan päästä ja ensi viikolla meillä sitten toivottavasti olisi jo uusi auto alla. :))
   Plus että me asutaan tässä Vantaalla (Jumbon vieressä), joten jonkin verran eri suunnassa kyllä jos Espoosta päin Hyvinkäälle ajelet. Mutta ihanaa kun ihmiset on valmiita auttamaan! :)

   Poista
  2. Ei tuo KehäIII-Tuusulanväylä reitti varmaan kovin paljon pidempi olisi kuin se mitä me normaalisti mennään. Mutta onnea auton etsintään joka tapauksessa :)

   Poista
  3. Njoo, Tuusulan kautta ajellessa vaan joutuu ajamaan sitä inhottavaa pikkutietä ja matkaan menee melkein tuplasti se aika mitä Hml-motaria pitkin. :D
   Ja kiitos, yksi aika potentiaalinen yksilö onkin jo kiikarissa, joten toivotaan, että se osoittautuisi meille sopivaksi! :)

   Poista
 2. Oi että! Onpas hauska nähdä kuvaa ja videota ihan toisenlaisistakin treeneistä, kuin mitä omien koirien treenit on :) Hienoja koiria! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Joo, koirien kanssa harrastaminen on siitä(kin) niin kivaa, että on jokaiselle vähän jotakin ja myös tällaisia "rotutyypillisiä" harrastusmuotoja löytyy niin pääsevät karvakorvat toteuttamaan luonnollista saalistusviettiään. :)

   Poista