perjantai 12. heinäkuuta 2013

Perjantain kuulumiset

Kesä etenee vauhdilla ja pentu kasvaa kohisten. Tänään Voitto on jo 16-viikkoinen! Puntarilla olemme käyneet sen kanssa ties milloin viimeksi, kait se vielä alle 10kg painaa.
Maanantaina Voitto menee tehoste- ja rabiesrokotukselle, joten samalla saadaan luotettava lukema eläinlääkärin vaa'asta.

Voiton varpaan toipuminen vaikuttaisi sujuvan hyvin. Tassuside on jo hyväksytty osaksi jokapäiväistä elämää eikä se kamalasti touhuamista rajoitakaan. Nyt alkaa silti jo kahden viikon levossa oleminen näkyä - pentu heitteisi melkein voltteja jos vain osaisi. Se räksyttää ja rutisee kavereille, retuuttaa tyynyä, ja yrittää loikkia 360 asteen tasajalkahyppyjä paikallaan. Mutta onneksi suurimman osan ajasta tyyppi osaa ottaa lunkisti ja rauhoittuu kyllä helposti kun liian rajuksi yltyneestä menosta nätisti huomautetaan.
Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan niin tassusidettä ei tarvitse pitää enää kuin reilu viikko. Sen jälkeen vielä pari viikkoa otetaan iisisti ja sitten taas meno päälle! Saa pitää peukkuja mutkattoman loppuparanemisprosessin puolesta. :)

 Aapo-isoveikka on Voitolle suuri ja tärkeä tuki ja turva <3

 Kaikki koirat samassa kuvassa, mutta missä on Yosal? :D

 No tämmöiseltä perskorkeelta honkkelita se tässä vaiheessa näyttää. Aika hauska tapaus :)

Meille jo tuttu lajike Sammacus Maximus paikallistettu jälleen kerran olohuoneestamme.

1 kommentti: