maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kisailua ja kuulumisia

Iivari starttasi ekan kerran tällä kaudella Hyvinkäällä 29.6.2013
Tällä kaudella Iivari juoksee lähinnä 280m sijoituslähtöjä ja niin teki myös Hyvinkäällä.

Samassa lähdössä Iivarin kanssa juoksi Jewgenistajan Pirtti-Hirmu (pun.), Paletin Taru (valk.), MaXwin Hulabaloo (musta) ja Paletin Teema (kelt.).
Iivari sai keskinkertaisen startin ja suoritti tyylilleen uskollisesti hyvän alkukiihdytyksen. Vauhti riitti lopulta jaettuun 2. sijaan keltaisella manttelilla juosseen Paletin Teeman kanssa ja aika oli 19,29 sek. Voiton vei Pirtti-Hirmu aka Viivi, onnea! :)

Alla Emmi Ventelän ottamia kuvia Iivarin lähdöstä, kiitos kuvaajalle kivoista otoksista! :)


Kaverit lähtivät vielä kunniakierrokselle, mutta Iivari jäi yksin retuuttamaan viehettä. That's my boy! ;)

Maalikamerakuvan perusteellakaan ei tuomaristo pystynyt tekemään eroa Iivarin ja Paletin Teeman välille. Täytyy sanoa, että aika tiukalta näyttääkin!

Voitto oli myös mukana tutustumassa kisatunnelmaan ja pääsi samalla tapaamaan Kevin-veljeään! Olipa pojilla ollut hauskaa kun saivat juoksennella ja painia keskenään.  Antti nappasi muutaman kuvan veljesten leikeistä (alla).

Harmillisesti Voitto loukkasi oikean takajalkansa uloimman varpaan leikin tiimellyksessä. Niinpä marssimme heti viikon alkajaisiksi ortopedille ja pieni murtumahan sieltä löytyi.
Nyt Voitto elelee toista viikkoa tassusiteen kanssa ja me ihmiset pidämme peukut pystyssä nopean parantumisen puolesta! 22.7. Voitolla on kontrolliröntgenaika varattuna, sillä n. kolmessa viikossa pitäisi tämänlaisen murtuman luutua. Omat haasteensa toipumiseen tuo kuitenkin 15-viikkoisen elohiiripennun pitäminen edes suht koht riehumatta.. Mutta eiköhän se siitä! :)

14,5-viikkoinen pakettijalka ❤


Eilen sunnuntaina 7.7. vietimme aurinkoisen päivän Tuomarikartanon vinttikoiraradalla, jossa Iivarikin pääsi taas kokeilemaan kykyjään 280m sijoituksessa. Samoissa skaboissa ratkottiin vuoden 2013 derby- ja veteraanimestaruudet.

Iivari joutui (tai pääsi?) tosi kovaan seuraan, sillä täydessä kuuden koiran lähdössä oli Iivarin lisäksi Teppo (Elko River du Tepee d'Amour), Martti (Sattuman BJ-Mahitis), Viivi (Jewgenistajan Pirtti-Hirmu), Pyry (Sattuman BJ-Joe Kidd) ja Zelda (Weikotin JZ-Toini). Noh, veikkasimme jo käsiohjelman nähdessämme, että Iivari tulisi maaliin viimeisenä, mutta pienenä toiveena meillä oli toki siistin ja onnistuneen juoksun lisäksi oman ennätyksen parantaminen.
Mutta toisin kävi, sillä pikkupoika-Iivari joutui pariinkin otteeseen ruuhkaan ja otti osumaa ties milloin kehenkin koiraan. Sijoitus oli 6/6 eikä aikakaan (19,01 sek.) päätä huimannut. Ehjänä kuitenkin tultiin maaliin ja sehän on tärkeintä. :) Ihan hyvää harjoitusta ja kokemuksen keruuta kylläkin tuo täysissä lähdöissä juokseminen. Eli ei ollenkaan turha reissu.
Eikä muutenkaan ollut yhtään turha reissu sillä jännitystä piisasi kun niin monta tuttua koiraa kisasi eri derbyluokissa!
Maininnan arvoisen suorituksen teki meidän poikien bestfrendi Musu-Munu-Munuainen (MaXwin Gamma), joka voitti norminarttujen derbymestaruuden voittamalla suvereenisti kaikki kolme lähtöään. Ihan megahyperhuippua, onnea vielä miljoonannen kerran Emmi ja muutkin Moan taustajoukot! ❤
Onnea tosi paljon muillekin derbyvoittajille ja veteraanimestareille, ja tietenkin ihan kaikille, jotka olivat koiriensa suorituksiin tyytyväisiä tai muuten vain ylittivät itsensä. :)

Seuraavaksi skabaillaan 17.7. Helsingissä iltakisojen merkeissä. Iivari juoksee missäs muussakaan kuin 280m sijoituksessa. ;)2 kommenttia:

 1. En oo käynyt teidän blogissa varmaan vuoteen, mutta nyt eksyin tänne. Tuli ihan tippa linssiin Munuaisen maininnasta, kiitos <3 Nähdään huomenna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti Smufe ansaitsee erityismaininnan kun niin erityishienosti juoksikin! :)
   Huomiseeeen <3

   Poista