maanantai 27. toukokuuta 2013

Comeback

Vietin blogin parista ns. luovan tauon, hetken ajan jopa mietin, että jaksanko enää päivitellä tänne ollenkaan kuulumisiamme.
Inspiraatio iski kuitenkin jälleen, ja jospa sitä säännöllisen epäsäännöllisesti tulisi jotain tänne raapusteltua. Eli we're back online!

Kai sitä pitäisi vähän päivitellä parin viime kuukauden tapahtumia. Meillä on reissattu (Poriin), ulkoiltu paaaljon, nähty kamuja, aloitettu rataharjoituskausi, toivotettu tervetulleeksi uusi perheenjäsen jnejne. Paljon kaikkea kivaa siis!
Osittain on myös ollut vähän haikea fiilis, sillä 7.5. tuli vuosi täyteen Qtonta elämää. Kuvien ja kuulumisten perusteella Herra Qlla menee kuitenkin rapakon takana aivan mahtavasti, joten sen suhteen ei syytä huoleen. :)

Tästä tulee ehkä taas vuosisadan sekalaisin postaus, mutta menköön. :D

Ystäväni Emmin whippetit Nanna ja Moa ovat olleet poikia ilahduttamassa aina silloin tällöin Emmin päivystäessä. Tytöt vaikuttavat viihtyvän meillä hyvin, mikä on ihan huippua! Ja pojatkin tykkää. Win - win tilanne niin sanotusti. :D

Musun ilme kertoo pienestä turhautumisesta pelle-Iivarin keikistellessä vierellä..

Nanna söpöilee ❤

Suomen azawakhkantaan saatiin taannoin taas lisäystä kun Tito-poika Espanjasta muutti Tuusulaan Pirjon kotiin. Kävimme Aapon kanssa moikkaamassa tuolloin noin 4kk ikäistä poikaa ja voi kuinka nuorukaisilla olikaan hauskaa keskenään! Allaolevan kuvan lisäksi muita kuvia Titon ja Aapon treffeistä löytyy täältä!

Titon ja Aapon meno oli hyvin vauhdikasta :D

Sitten äitienpäivän aikaan suuntasimme Poriin tapaamaan sukulaisia ja vanhoja ystäviä. Koiratkin luonnollisesti nautiskelivat olostaan! Voi kuinka ikävöimmekään aina välillä Poriin.. 

Hero on todellinen sylikoira 

 Heroa ei ole kauneudella (tai käyttöominaisuuksilla) pilattu, mutta kotikoirana se on mitä mahtavin ja ennen kaikkea seurallisin! :)

Hyvinkään harkat alkoivat toukokuun alussa, ja kuun puolivälin paikkeilla mekin päätimme avata rataharjoituskauden.
Iivari sai juosta viiden koiran harjoituslähdössä ja tulikin hienosti jaetulle 1. sijalle! (Jaettu 1. sija siksi, että oli aivan mahdotonta sanoa ilman maalikameraa kumman nenä ylitti maaliviivan ensin, Iivarin vai Esterin. Eli tasapeli siis ;) .) Aika oli käsikellotuksella jotain 19,2 ehkä? Seuraavalla viikolla Tuomarinkartanolla Iivari ja Ester ottivat revanssin, jonka neitokainen vei ihan 6-0, eikä pelkästään huipun koppilähtönsä ansiosta. :) Nurmella Iivari juoksi 18,80 pintaan. Ihan ok, mutta pikkasen ollaan vielä jäljessä kisavauhdista. Näillä näkymin Iivari aloittaa kisakautensa Tampereella 16.6.

Hyvinkäällä 14.5. Sieltä ne tulee, tässä vaiheessa Iivari oli vielä selkeästi johdossa. 


Mutta maaliviivan lähestyessä alkoi ero kiristyä ja Ester hiipi aivan vierelle! :)

Aapokin pääsi harkkaamaan ja juoksi 350 m tyylipuhtaasti! Seuraavalla viikolla Tuomarinkartanolla Aapo suorittikin sitten soolokokeen, joka meni hienosti läpi. Avajaisjuoksuissa oli muuten virallinen ajanotto, ja Aapo taittoi 350 metriä ajassa 25,50 sek. Ihan mukavaa vauhtia pistelee poikanen menemään. :) Toki vielä kovasti löytyisi parannettavaa esimerkiksi ajolinjoissa, juoksuasennossa ja koppilähdössä. Mutta tässä vaiheessa olen ihan hurjan tyytyväinen! Kivaa kun on juokseva azawakh. :)
Seuraavaksi Aapon harjoitusohjelmassa on kaverin kanssa juokseminen - toivottavasti jo huomenna!


Aapo Hyvinkäällä.

2 kommenttia:

  1. IIK mitkä kuvat Mupesta, Iivarista ja Napesta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, tyypit pöljäili <3 Pojat haluis tytöt taas tänne hoitoon, et voisiks sä mennä johonkin päivystämään tms mahd. pian? :D

      Poista