lauantai 23. helmikuuta 2013

Elossa ollaan!

Huh, melkein kolmen kuukauden päivitystauko voisi nyt vaikka päättyä.
Inspis blogipostailuun on vain ollut ihan kadoksissa, mutta koitetaan jälleen kerran ryhdistäytyä asian suhteen.
Jospa nyt vähän päivittelisin lauman kuulumisia viimeisen parin kuukauden ajalta. :)

Aapo ja Yosal saivat uudet muhkeat toppatakit kylmiä talvikelejä varten. Ne pääsivät heti tositoimissa testiin Porissa. Hyvin toimivat!


 Välillä oli niin kylmä, että haalariakin tarvittiin! Onneksi nuo paukkupakkaset vaikuttavat olevan nyt jo takanapäin :)

Ohuiden korvalehtien suojaksi on kylmimmillä keleillä hyvä vetää takin kaulus.

Joululoman vietimme tosiaan Porissa, jossa koiratkin nauttivat vapaudesta ja jouluherkuista yllin kyllin. Hero täytti 22.12. kokonaiset 5 vuotta ja merkkipäivää juhlistettiin asiaan kuuluvasti kakkukesteillä. Vuosi vaihtui kotoisasti täällä Vantaalla, lähes kaikki koirat ottivat rakettien paukkeen aika rennosti. Ainoastaan Hero vähän stressasi, mutta senkin saimme rauhoittumaan kun pidimme verhot kiinni ja telkkarin pauhaamassa. :)

Muuten alkuvuonna ei ole tapahtunut sen kummallisempaa.
Heron ikävä infektiohaava on parantunut täysin. Ikävä arpi siihen on jäänyt, eivätkä karvat ole kasvaneet vielä alueelle kovinkaan hyvin.

Herolle on muutenkin vähän sattunut ja tapahtunut; eräänä päivänä reilu viikko sitten koirien ollessa omassa pihassa Hero kurkkasi aidan raosta naapurin puolelle, jossa sattuikin samaan aikaan ulkoilemaan naapurin uroskoira (bullmastiffi).. Kohtaaminen oli ohi noin kolmessa sekunnissa, mutta lopputulemana Heron oikea korva oli halki! Pikapikaa siis päivystävälle tikattavaksi. Loppu hyvin kaikki hyvin, korva on lähtenyt parantumaan oikein hyvin ja tikit poistetaan alkuviikosta.

Hero sanoo:"Ei nää tikit edes haittaa sillä minäpäs löysin aurinkoisen paikan!"

On tuo vaan ehtiväinen epeli, tästedes täytyy tehdä aina double check ennen kuin koirat päästää pihalle - varsinkin nyt kun lumen takia aidat ovat normaalia matalampia!

Kuvitukseksi loppuun voisin laittaa pari kuvaa taannoisesta kuvaussessiosta, jossa otimme azawakhpojista vertailukuvia. Näissä kuvissa Yosalilla ikää on 4 vuotta ja 3 kuukautta, Aapolla 1 vuosi ja 3 kuukautta.

Yosal on niin sopusuhtainen ja hieeeno..

On Aapokin ihan hieno, mutta vaan niin kovin eri tyyppinen! Ehkä pikkuisen ranskalaistyyppiä..?

Edestä. Pojat ovat hyvin saman korkuiset. Aapo on pikkuisen ryhdikkäämpi yleensä.

Vähän vertailua päiden osalta, huono kuva kylläkin kun ovat niin eri asennoissa. Yosalilla on turhan paljon otsapengertä, Aapolla taas on heikohko alaleuka.

Sit alkoi jo kärsivällisyys loppua ja teki mieli alkaa nahistella (=leikkiä)..

"Oletkos siinä senkin kakara!", tuumaa Yosal
2 kommenttia:

  1. Kiva, että olet alkanut taas postailemaan! Ihania kuvia kyllä. (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Täytyy tosiaan yrittää postailla taas vähän useammin, vaikka ei meidän elämässä usein mitään kovin jännittävää tapahdukaan. :D

    VastaaPoista