lauantai 1. joulukuuta 2012

Ulkoilua

Vähän ollaan sentään sairastelujen lomassa päästy ulkoilemaankin.

Haltialaan on mukavan lyhyt matka, ja lääniä piisaa vaikka muille jakaa, joten se on oiva ulkoilupaikka. Harmi vaan kun lumien tultua sinne(kin) tehdään ladut..
Viime viikonloppuna kävimme Haltialassa oikein kahteen otteeseen. Ekalta reissulta tallentui vain pari videonpätkää, mutta toisena päivänä jaksoin kantaa kameraakin mukana.

Oli muuten aika rapaista sakkia ensimmäisen lenkin jälkeen. Kuten allaolevalta videoltakin huomaa, muta vaan tirskuu ja rapa roiskuu koirien rallatessa. Pääsivät kaikki lenkin jälkeen kunnon lämpimään suihkuun. :)


Heroa ei kovin usein uskalleta päästää aitaamattomalla alueella irti, mutta tällä kertaa Hero oli (hetken) niin kuuliainen, että sekin sai spurttailla. Tosin sitten se lähtikin heittämään yhden pidemmän lenkin, jonka jälkeen tyyppi sai luvan pysytellä loppulenkin visusti remmissä.

Hero sai pistellä ihan tosissaan töppöstä toisen eteen Aapon perässä pysytelläkseen!

Hero nauttii :)

Ja Aapokin nauttii, kuten aina :D

Hymyileväiset kaverukset :)

Yosal vauhdissa!

Aapo pysähtyi poseeraamaan.

Yhtäkkiä tänne pk-seudulle tulikin talvi, ja parissa päivässä saatiin jopa 30 cm lunta!
Kuten vähän aavistelimmekin, Aapo rrrrrakastaa lunta! Se ihan vallan villiintyy siitä. Myös Yosal tuntuu saaneen lumesta ihan uutta energiaa ja vetää remmilenkeilläkin hurjia spurtteja hihnassa. Hupsut!

Meillä koirat eivät kovin usein ulkoile omassa pienenpienessä rivaripihassamme, mutta nyt lumen tultua Aapo tahtoisi koko ajan pihaan hepuloimaan.
Ei tarvitse olla yhtään suuri piha, jotta voi saada hurjat hepulit lumesta!

Videolla Aapo ja Iivari näyttävät mallia:


Parin viikon päästä meillä alkaa ansaittu joululoma, jonka vietämme Porissa. Tänne Vantaan kotiin palaamme näillä näkymin sitten vasta vuoden 2013 puolella. Ihanaa koirillekin kun pääsevät "maaseudun rauhaan" kuntolomalle. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti