keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Naksuttelua ja uusi peti

Kunnon märkä räntäviikko on meneillään ja meillä pysytellään visusti sisällä!

Eilen innostuin naksuttelemaan jokaisen neljän kanssa (erikseen tietysti) ja tällä kertaa harjoituksena oli ns. kosketusalusta eli viltti, jonka päälle koiran oli määrä mennä.
Herosta ja Iivarista ei valitettavati saatu (kunnollista) videota, mutta varsinkin Hero on naksuttimen kanssa ihan luonnonlahjakkuus. Se keksii mitä siltä vaaditaan ihan uskomattoman nopeasti, ja toistaa hienosti vaikka maailman ääriin. Vaikka normaalisti Hero ei ole kovin perso ruualle, naksuttelun yhteydessä sekin onnistuu ja yrittää kaikkensa palkkion vuoksi. :)

Azawakhitkin pääsivät kokeilemaan.
Yosal on aina ollut mielestämme hidasälyinen, ja aikaisemmin se ei ole tarjonnut minkäänlaista toimintaa vaan keskittyi aina säpsymään naksuttimen ääntä... Pöljä.
Nyt Yosal oli ihan hurjan innoissaan ja vaikutti jopa ymmärtävän mitä tehtävässä haettiin. :D

Tässä pikkuinen videonpätkä Yosalin touhuamisesta.


No entäs sitten Aapo. Sen kanssa ollaan naksuteltu säännöllisen epäsäännöllisesti pennusta asti ja se on ehdollistunut siihen jo ihan pikkupoikana. Aapoltakin siis tämä kosketusalustaharjoitus sujui varsin mallikkaasti. Aapo on kova yrittämään, että jos "vähän sinne päin" riittäisi, mutta onneksi ymmärtää lopulta mitä haetaan ja korjaa asentoaan / paikkaansa. ;)

Aapostakin vielä videonpätkä.


Tänään kävin Eurokankaassa kiertelemässä ihan muissa tarkoituksisa, mutta satuin bongaamaan poistopalalaarista aivan hiuman hienoa kangasta, joka olisi justiinsa sopivaa koirien petiä varten.
No, se oli pakko ostaa, kun maksoi vain 10 euroa. Hain vielä Etolasta kolme 0,5 kg:n pussia vanua pedin täytteeksi ja huristelin kotiin ompelupuuhiin. Yhden vanupussin taidan käydä vielä huomenna hakemassa, jotta pedistä tulisi oikein megamuhkea! :)

Ja tadaa! Tällainen siitä sitten tuli!

Koirat ottivat pedin heti omakseen, taitaa kelvata siis! :)

Koko pedille hintaa tuli kaikkineen noin 30€ mikä on minusta tuon kokoisesta, aika muhkeasta pedistä varsin kohtuullinen hinta. Ja kun sai vielä noin kivan kuosinkin. ;)
Aikaa pedin väsäämiseen kului noin 30 minuuttia eli aika nopeatekoinenkin tuo oli.

Lähikuvaa, jossa kangas näkyy paremmin. Aika ihanaa eikös? :) Iivarikin tykkää!

1 kommentti:

  1. Ihana toi Aapo kun miettii että miksei nyt tule naksua niin herra myörii maton päälle. Sitten toisen kerran kun tassut on vähän maton päällä niin yrittää päällä korjata, hupsu :D

    VastaaPoista