sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Aapo yks vee!

Perjantaina oli Aapolla ihan oikea juhlapäivä. Pikkuherra nimittäin täytti yhden kokonaisen vuoden! Aika menee IHAN liian nopeasti.

Siitä 9-viikkoisesta pikkurääpäleestä on nyt kasvanut hieno nuori mies. Kovin Aapo on vielä keskeneräinen sekä fysiikaltaan että mieleltään, mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa. :)

 Tuitui mikä pikkuinen! Aapo 9-viikkoisena juuri Suomeen kotiutuneena pikkupoikana :)

Ja nyt, 1-vuotiaana Aapo on tämännäköinen urpo. Mieleltään vieläkin ihan pikkupennun tasolla, kooltaan vain vähän kasvanut :)

Aapo sai synttäriden kunniaksi, tietenkin, oman kakun ja illalla koko jengi sai vielä omat mehevät herkkuluut. Aika hyvät bileet siis jos koirilta kysytään! :)


Tänään koirat pelailivat pitkästä aikaa aktivointipelejä (niin pitkästä, että pelit olivat ihan pölyttyneet, hui!).
On se vaan ihan hurjan mielenkiintoista seurattavaa kun kukin yrittää niin omalla tavallaan ratkaista pulmaa. Ensimmäinen yrittää nostaa koko laitteen, josko vaikka namit olisivat sen alla. Toinen yrittää raapia laitetta hetken aikaa ja sen jälkeen tuijottaa minua kuin pyytääkseen apua. Kolmas etenee järjestelmällisesti ja selvittää ongelmat hetkessä. Neljäs sitten taas tempoo ja riuhtoo apinan raivolla laitteita niin kauan, että varmasti kaikki namit on syöty.

Meillä on siis kaksi erilaista Nina Ottossonin aktivointipeliä - Dog Spinny (tuo pinkki pyöreä) ja Dog Brick. Kyllä nämä edelleenkin saavat eläinten aivot raksuttamaan ihan kunnolla, ja aikaa molempien selvittämiseen menee koirasta riippuen yhteensä muutamasta minuutista varttiin.
Kuitenkin jo sen verran tuttuja ja helppoja nämä ovat ainakin osalle, että joku uusi peli voisi olla kiva. Pojat vois vaikka kirjoittaa joulupukille.. :)

 Aapolle tämä oli vähän vaikeaa aluksi.

 Kuminenästä on hyötyä!

 Yosal on näiden kanssa ehdottomasti nokkelin ja järjestelmällisin. Tekniikka kohdallaan! :)

 Tassulla voi vähän avittaa.

 Herokin on aika näppärä, mutta se tuppaa unohtamaan helposti mitkä "luukut" se on jo avannut ja palaa monta kertaa samojen ääreen.

 Tää pyöreä juttu on paaaljon helpompi!

 Jes! Nakki löytyi!

 Iivari toimii raa'alla voimalla. Kun raapii ihan täysii niin väkisinkin lähtevät palaset liikkeelle! :D

Hullunkiilto silmissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti