sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kavereita yökylässä

Pojilla on viime aikoina ollut pariin otteeseen oikein mukavaa seuraa täällä meillä - ystäväni Emmin whippetit Nanna ja Moa ovat tänä syksynä meillä aina välillä yökylä- ja päivähoidossa Emmin päivystysten ajan.

Pojat tykkäävät Nannasta ja Moasta ihan hurjasti, ja aika hyvin ovat tytötkin vaikuttaneet meillä viihtyvän! :)

Hero on hurjan kiinnostunut tytöistä ja tahtoisi haistella niiden peräpäätä koko ajan. Onneksi se uskoo hyvin kun pyydän sitä jättämään arvon neidit rauhaan. Ei ole kiva kokoajan ahdistella. Ja ovat tytöt onneksi itsekin tarkkoja!

Yosal on myös kovin kiinnostunut vierailijoista ja haluaisikin seurata näitä ihan joka paikkaan ja haistella aina tilaisuuden tullen. Mutta se myös antaa tytöille tilaa jos he niin tahtovat (tai jos minä sanon). Hyvin ystävällisesti kuitenkin Yosalkin suhtautuu tyttöihin.

Iivari on päässyt tapaamaan tyttöjä hyvin säännöllisen epäsäännöllisesti koko elämänsä ajan, joten sille tytöt eivät ole enää niin ihmeellinen juttu. Iivari ignoraakin vierailijat lähes kokonaaan. Toki tervetulohaistelut ja hännänvispaukset on suoritettava aina.

Aapon reaktio tyttöjen vierailusta on lähinnä "Oujee, mahtavaa kivaa jeejee (tyttö)kavereita!!!!1 Moa tuu leikkii, leikitään hei nyt jooko, voidaanko leikkii pliis? Puren sua naamaan, eikö oo kiva leikki!?"
Eli se sekoaa ihan täysin. Välillä sitä täytyy ihan rauhoitella ja toppuutella kun hölmö ei ymmärrä ettei kaikilla ole ihan vastaavaa energialatausta saatika halua leikkiä 25/7.

Tytöt taas ottavat asuntomme (ja varsinkin sohvan!) haltuun coolisti ja ovat kuin osa sisustusta. Eli hyvin huomaamattomia ja helppoja hoitolaisia siis! :D 
Lenkilläkin käyn kaikkien kuuden kanssa ja se onnistuu jo aika hyvin! On nuo whippetit vaan niin helppoja. :)

 Moa ja Aapo, urpojen urpot!

 Nanna ei moiseen pelleilyyn alennu, hän ottaa iisisti :)

Juniorit jaksaa vaan hölmöillä..

..kunnes väsy iskee ja sitten nukutaan viekukkain :)

Hero on keksinyt omaksi paikakseen portaat. Kai sieltä ylhäältä näkee paremmin, mutta ei tuo kovin mukavalta loikoilupaikalta näytä. Joka päivä Hero silti tyytyväisenä istuskelee tai makailee portaissa. Ihme tyyppi!

 Hero on kingi!

 Mukava nukkumapaikka?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti