tiistai 25. syyskuuta 2012

Lenkkeilyä

Tänään vietettiin rokulipäivää (hyi minua), joten koirat pääsivät tavanomaista pidemmälle puolentoistatunnin aamulenkille. Kiersimme metsäpolkujen kautta pellolle ja takaisin.

Sänkipellolla taas vauhtia riitti ja vinttikoirakolmikko viiletti kielet pitkinä toistensa perässä. Harmittaa niin, kun Heroa en uskalla päästää aitaamattomalla alueella irti. Se kun ei tottele oikein yhtään, ja varsinkin jos se bongaa kaukaisuudessa jotain (auto, ihminen, lintu, koira, jänis, you name it) niin raitapaita sinkoaa alta aikayksikön tuon bongaamansa asian luokse, ja sieltä se pitää sitten aina hakea. Ja  vieraita (uros)koiria Hero ei varsinkaan kovin lämpimästi tervehdi. Luoksetulo on siis Heron kohdalla tosi huono, eikä sitä oikein voi motivoida namien avulla kun ne eivät nirsoa basenjia kiinnosta pätkääkään. Onneksi meidän lähellä on kiva isohko koirapuisto, missä Herokin pääsee juoksentelemaan vapaana!

Normaalisti meillä ei juosta vapaana valjaat päällä, mutta tänään lipsuin jostain syystä siitäkin säännöstä. Hyi hyi taas! Onneksi mitään ei sattunut ja kivaa riitti.

Tässä videomuodossa pieni pätkä poikien ralleista.Loppuun vielä huumoripläjäys kun päästin Aapon vapaaksi ennen sänkipellolle siirtymistä. Aapohan on yleensä sellainen energiapommi, joka singahtaa hurjaan hepulijuoksuun heti sillä sekunnilla kun kuulee remmin lukon aukeavan. No nyt tyyppi jäi jostain syystä vain paikalleen ihmettelemään. Kai siitä on sitten tulossa iso ja järkevä koira? Enpä silti oikein usko.. :D


3 kommenttia:

  1. Ihana tuo Aapo, nauratti - "ei minnuu sinun vapaat kuule kiinnosta just ny!" :DDD

    VastaaPoista
  2. Hehe, joo! Olin kyllä ihan aidosti ällikällä lyöty että miten se nyt tuolleen, eikö yhtään spurtin spurttia?! :D
    No, spurtit kyllä sitten irtosi myöhemmin lenkillä. Mikä lie "lagipiikki" iskenyt ;)

    VastaaPoista