maanantai 17. syyskuuta 2012

Kunkut

Minulta oli aika lahjakkaasti mennyt ohi viime viikkojen kisojen ilmoittautumisajankohdat, ja siksipä Iivari on ollut poissa radoilta hetken aikaa.
Noh, yhteen kisaan sentään muistin mustuaisen ilmoittaa, ja se olikin nyt viikonloppuna juostu juoksukuninkuus 2012.
Iivari on yleensä loistanut lyhyemmillä matkoilla, eikä se ennen "kunkkuja" ollut juossut kertaakaan 480m matkaa. Päätimme silti, vaikka sitten ihan mielenkiinnon vuoksi, laittaa Iivarin kisaan.

Heti alkuerässä Iivari pääsi kovaan joukkoon, samassa lähdössä kun oli Teppo sekä Iivarin sisko Aina.
Iivari otti parhaan startin (mikä yllätys!!), ja pysyi hyvin Tepon kannoilla kakkossijalla ensimmäisen suoran. Sitten alkoi välimatka Teppoon kasvaa ja takana tulevaan siskoon vähentyä.. Jossain kolmoskaarteen paikkeilla pieni musta vain hyytyi, ja niinpä uskomattoman loppuspurtin avuin Aina-sisko viiletti vielä maalisuoralle tullessa ohi.
Voi pientä Iivaria, matka olikin vähän totuttua pitempi! Aika tästä alkuerälähdöstä Iivarille oli 33,49sek.Iivari valkoisella kolmosmanttelilla. Kattokaa vähän mikä startti!!

Wuhuu, tässä kohtaa näytti vielä aiiiikas hyvältä! ;-)

Noo, sitten se pikakiituri-Teppo painoi ohi..

"Hei Teppo, oota ny ees vähän!"


Ja maalisuoralla vielä Aina-siskokin viiletti ohi. On muuten sisarukset kuin kaksi marjaa! :-)

Iivari jäi kolmen sadasosan päähän (hurjan kovatasoisesta) A-finaalista, joten tie vei ansaitusti B-finaaliin. B-finaalissa juoksikin sitten Iivarin lisäksi vain yksi toinen koira - Kiiturin NN-Black Pearl.
Nyt Iivari sai huonomman startin, mutta painoi onneksi ekassa kaarteessa ohi. Taaskin loppupuolella oli hyytymistä havaittavissa, mutta tällä kertaa töpöhäntä onnistui pitämään johtoasemansa loppuun asti. Jippii! Iivarin aika finaalissa oli 33,61sek.

Finaalissa oli tiukkaa vääntöä startin jälkeen..

..mutta maalisuoralle Iivari tuli selkeässä johdossa, hyvä! :-)

Jaksaa jaksaa!

Päätös oli aika helppo tehdä näiden suoritusten perusteella, Iivari pysytelköön jatkossa lähinnä lyhyemmillä matkoilla. Tälle kaudelle ei olla harmillisesti saatu ainuttakaan 280m kisastarttia. Katsotaan, josko Team-Racessa tilanne korjaantuisi. Jos ei päästä joukkueeseen, niin sitten sijoituslähtöön :-)
Mutta ensi kautena sitten enemmän niitä sprinttimatkoja meille kiitos!

Kivoista kuvista kiitos Sari Vaihemäelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti