tiistai 31. heinäkuuta 2012

Videomuodossa

Päivittely on taas jäänyt melkein kuukaudeksi. Mikälie kesälaiskuus iskenyt.

Muutaman videon voisin silti jakaa, pääosassa lähinnä Aapo (ja vähän muutkin).
Laitetaan nämä nyt vaikka aikajärjestykseen alkaen ensimmäiseksi kuvatusta. Muuten nämä ovatkin ihan random-videoita, mutta jospa nämä jotakuta viihdyttävät? :D

Ihan ensimmäiseksi video, joka kuvastaa Aapon ajatuksenjuoksua (tai kenties sen puutetta?) vallan hyvin.


Sitten 23.7. vähän puistoiltiin kavereiden kanssa tuossa meidän nykyisessä lähipuistossa. Se on kyllä kiva paikka, tilaa riittää juoksennella vaikka kuinka.


Sitten näitä azawakhien aivoituksia. Yosal on aina ollut kova peittämään kaikkia mielestään pahanhajuisia asioita. Näitä voivat olla esimerkiksi mandariininkuoret, huulirasva, käsirasvatuubi, karjalanpiirakka (!!) jnejne. Noh, nyt Yosal opetti peittämisen jalon taidon myös Aapolle.
Tätä videota ennen en ollut koskaan nähnyt Aapon peittävän mitään. Nyt oli kyllä kyseessä ilmeisesti todella pahanhajuinen huulirasvapurkki (Carmex, kirsikanhajuinen)! :D Voi noita hölmöjä.
Aapon kanssa ollaan nyt kesällä käyty melkein joka maanantai Tuomarinkartanolla HVK:n järjestämissä pentutreeneissä (KIITOS heille näiden järjestämisestä!!), joissa on tosi kivasti päästy tutustumaan ratajuoksun saloihin.
Tänään Aapo meni ensimmäistä kertaa ihan kokonaan suljetusta kopista, ja lähti hurjan hienosti! Videonpätkässä näkyy hullun vieheenretuuttajan meininki kun rättipupu on saatu kiinni :)


Ja loppuun vielä vähän kärpäsenmetsästystä. Kröhöm, ai onko tuo junnu nuo molemmat kenties pikkaisen tukevassa kunnossa? Öhöm.
Joka tapauksessa, Aapo on ihan hurja metsästämään kaikkea pyöräilijöistä ja mopoista aina kärpäsiin ja yöperhosiin asti. Ja voi kuinka jännittävää nyt olikaan saalistaa tätä isoa kärpästä, katsokaa vaikka miten häntä vispaa! :)

Sellaisia videokuulumisia tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti