maanantai 17. lokakuuta 2011

Synttäripoika

Iivari-mustuainen vietti eilen sunnuntaina 2-vuotissyntymäpäiväänsä mm. agilityharkkojen merkeissä. Tottakai sitten iltapalana herkuteltiin kakkua..

Iivari on edistynyt agilityssä ihan hurjasti, ainoa ongelma on se että minä itse en tahdo pysyä Iivarin huimassa kehitystahdissa mukana :-D
Koira osaisi jo vaikka ja mitä, mutta kun ohjaaja on kaltaiseni tumpelo niin joudumme etenemään minun tahtiini..

Noh, eiliset harkat sujuivat kuitenkin aivan mahtavasti! Iivari on suorittanut kepit ihan mukavasti, mutta vauhtia on vielä ollut kovin vähäisesti. Nyt ohjaajamme Tuulin opastuksella kokeilimme ekaa kertaa uutta tekniikkaa, ja voi miten hyvin se meni! Vitsit miten taitava pikkuwhippet herra I on!
Teimme lisäksi pientä radanpätkää ja sekin sujui ihan kivasti.
On kyllä ollut ihan huippukivaa päästä taas syystalven ajaksi mukavaan ryhmään treenaamaan agilityä. Ja erityisen kivaa on, että saamme ammattimaista opastusta ja superhyviä vinkkejä treenaamiseen Tuulilta! Kiiiitos :-)



Pikkuinen rata
© Susanna Korpela


Ja ne kepit.. :-)
© Susanna Korpela

Naminam mitä kakkua!

Iivari lähettää lämpimät (myöhästyneet) onnittelut muille Fast Pack's A-poppoolaisille! :-)



***



Iivari turned 2 years yesterday, hooray! As usual, for dinner he got a nice birthday cake. Yummy!

We've also started agility again and Iivari has gotten so much better! Now the problem is that Iivari has the potential to do much more advanced stuff and I just don't have the skills to guide him. Well, we're (=I'm) there to learn, right?
He is really good with the sticks and weaving. I'm not sure what the correct term for this is in English but see the second video for more info.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti