perjantai 7. lokakuuta 2011

Kuulumisia

Blogin päivittely on taas jäänyt vähemmälle, tosin eipä mitään maatamullistavaa ole juuri tapahtunutkaan.

Iivarin kisakausi loppui 1.10. Kartanolla järjestettyihin Team-Race -kisoihin, joissa Iivari edusti HVK:n joukkuetta. Iivarin lisäksi HVK:n joukkueessa edustivat Nanna, Tino-veli ja Macarenan Backgammon.
Team-Racessa koirat juoksevat 350m + 280m. Iivari suoriutui ihan keskiverrosti, tosin lähdöt menivät jälleen aika pepulleen :(
350m lähdössä Iivari oli kovassa seurassa 4/5 ajalla 23,95. 280m lähdössä pikkumusta joutui tyytymään viimeiseen sijaan tullen maaliin kolmantena ajalla 18,95. Ihan semmoista tasaista kelposuoritusta. Mutta edelleen se lähteminen on meillä harjoituksen alla, jospa Iivari ensi kaudella oppisi sen jalon taidon ja pistelisi sitten menemään oikein haipakkaa! ;-)
HVK:n joukkue sijoittui kuitenkin sinne aika häntäpäähän W-H:n 1. joukkueen viedessä jälleen ansaitusti voiton, onnea!!

Iivari pääsi myös ekaa kertaa hierojalle, josta olikin ihan valtava hyöty sillä pari jumituskohtaa koirasta löytyi ja keväällä sattunut revähtymäkohtakin saatiin paikannettua. Ilmeisesti paikalle on muodostunut arpikudoksesta tms juosteita, jotka aavistuksen rajoittavat kyseisen jalan eteen ojennusta. Kuitenkin jalka on kestänyt hyvin normaalia liikuntaa ja kisaamistakin, joten sen suurempaa vaivaa siitä ei pitäisi olla. Mutta tosi harmi kuitenkin, mitenköhän Iivari juoksisi ihan terveellä/arpikudoksettomalla jalalla?
Eniveis, hierojan pakeilla käydään tästedes säännöllisesti.

Vaikka meillä nyt alkoikin ns. lepokausi, ei se tarkoita sitä, että täysin liikkumatta oltaisiin. Koirat pääsevät juoksemaan paljon vapaana ja nyt lokakuusta vuoden loppuun asti olemme taas mukana agilityryhmässä kahden afgaanin ja Susannan Maisa-whippetin kanssa :-)
Viime sunnuntaina oli eka kerta agilityssä, mutta Iivarin edellisen päivän kisojen takia agilityyn mukaani pääsikin Yosal.
Ja voi pojat miten sillä oli taas hauskaa! Pari kertaa Yosal sai hepulit ja juoksi hallin toisessa päässä olevasta putkesta läpi, hyppeli omatoimisesti esteitä jne. Lopuksi Yosal ja Maisa saivat hieman leikkiä ja rallitella hallissa ja voi miten hauskaa tyypeillä oli! Ja Yosal leikki ihan hurjan nätisti Maisan kanssa, mahtavaa! :-)

Kuulumisia, lähinnä agilityn ja kaverikoirien tapaamisten merkeissä, luvassa jatkossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti