sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Yosalin juoksentelut osa 36247

Eilen Yosal pääsi taas yrittämään juoksemista Helsingin KV-maastoissa ;-)

Pariksi Yosalille arvottiin Aida, joka sopi paremmin kuin hyvin!
Tosin Yosal osoitti jo eläinlääkärin jonossa aikamoista viriiliyttä yrittäen liehitellä suunnilleen kaikkia ohikulkijoita ja edessämme odotelleita salukineitosia, joten en ollut sittenkään varma tulisiko nartun parina juoksemisesta yhtään mitään.
Noh, ei muuta kuin kokeilemaan.

Ja Yosalhan juoksi hienosti! Siis ei tosiaan sillä tavalla hienosti kun yleensä maastokisasuorituksesta puhutaan, mutta meidän tasoomme nähden ihan huippuhienosti! :-)
Se lähti hyvin ja seurasi viehettä hienosti paljolti yli radan puolväliin asti, sitten tuli eteen metsäsaareke ja Yosal kiersi sen väärältä puolelta, siitä siis ns. keskeytys. Ajoittain Yosal juoksi Aidan edellä seuraten hienosti viehettä, mutta sitten kun Aida pääsi edelle niin Yosal kyllä saattoi vähän kuikuilla neitokaisen suuntaan. Ja vieheellä Yosalilla oli aivan muut jutut mielessä, Aida se vaan oli niin kovin vastustamaton! Yosalista on ilmeisesti vihdoin tullut mies! :-D
Mutta minä olen ihan hurjan tyytyväinen, Yosal sai sentään pistesaaliiksi 69 pistettä, mikä on hurjasti parempi kuin edellisten kertojen 0-tulokset. Ja kiinniottotilanteessakaan ei taaskaan mitään probleemaa; tästä jaksan iloita kerta toisensa jälkeen, se kun ei ole meille itsestäänselvyys.. :-)

En tiedä mahtoikohan joku räpsiä kuvia, mutta mikäli saan jostain kuvamateriaalia käsiini niin julkaisen ne täällä myöhemmin.

Azawakhien voittoon juoksi Aida hienoilla pisteillä, Khafra tuli toiseksi saaden sertin (onnea!!) ja pikku-Bea oli tällä kertaa kolmas. Azawakheilla oli kuitenkin tiukka kisa, sillä kolme parasta olivat kukin pisteen päässä toisistaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti