sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Reeniä

Allekirjoittanut on ihan vasta oivaltanut iMovien salat, joten nyt saatte kärsiä meikäläisen upeista editointitaidoista Iivarin koppiharkkavideon muodossa. Pahoittelut tosi "leimeistä" erikoistehosteista ja musasta, oli vaan pakko ;-D

Jos jotain itse harjoittelusta sanoisi, niin hyvin meni. Kehityksen huomaa selvästi, lähteminen on nyt jo paaaljon parempaa kuin muutama viikko sitten. Ja tässäkin videossa huomaa edistymisen; ekassa vähän mietiskellään, toinen veto menee aika nappiin ja kolmannessa ollaan jo tulossa turhan innolla ulos (tuloksena päin etuveräjää juokseminen ja sitäkautta lähdön hidastuminen). Mutta aika huippu mustiainen tuo vaan on. Näitä lähtötaitoja testataan sitten viimeisen kerran tällä kaudella ensi lauantain Team-Racessa, johon Iivarikin pääsee osallistumaan edustaen HVK:n joukkuetta, oujee!! :-)



1 kommentti:

  1. Joo, videoita lisää! :) Hieno Iivari! Meidän molemmat ovat onneksi keksineet tuon lähtemisen melko hyvin, kun nyt uskaltavat odottaa kyykyssä ihan siinä kalterin tuntumassa.

    VastaaPoista