sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Ryhmäkoejuoksu vol. 2

Tänään kisattiin Hyvinkään radalla mm. W-H:n ratamestaruuksista. Iivari pääsi kisojen alussa järjestettyyn koelähtöön yhdeksi koiraksi ja sai samalla vihdoin suoritettua ensimmäisen ryhmäkoejuoksunsa! Kavereina tässä lähdössä Iivarilla oli supernopea narttu Cox (Catkyll's Celine), joka tulikin voittajana maaliin monen metrin johdolla, Jaapie (Jango v. Arkadi), joka oli myös suorittamassa ryhmäkoejuoksua sekä kolmantena kaverina vetskuikäinen Tuulikellon Codaco. Matkana tässä lähdössä oli 350m. Kiitos vielä ryhmäkavereille! :-)

Cox otti heti alkuun mukavan kaulan muihin ja jatkoi ylivoimaisissa johtoasemissa maaliin asti. Iivari ja Jaapie kävivät tiukkaa kamppailua takasuoralla, mutta Iivarin ei aivan onnistunut ohittaa Jaapieta ulkokatta, vaan tyytyminen oli kolmossijaan Jaapien kannoilla. Juoksu oli kuitenkin todella onnistunut ja molemmat ryhmäkoejuoksijat saivat hyväksytyt koejuoksut, hienoa! Iivarin aika oli käsiajalla jotain 24,5 sekunnin tietämillä.

Tuomas lähti tavalliseen tapaan jäähdyttelemään Iivaria ja minä jäin kuvailemaan alkaneita kilpailulähtöjä. Kun seuraavan kerran käväisimme autolla ja otimme Iivarin sieltä ulos huomasimme, että se aristaa oikeaa etujalkaansa. Pikaisen tutkimuksen tuloksena päättelimme, että joku oikean jalan olkavarren lihaksista oli revähtänyt/venähtänyt, sillä Iivari aristi sen alueen painelua ja ontui kyseistä jalkaa.
Nyt Iivarin lähipäivien ohjelmassa on lähinnä lepoa. Toinen ryhmäkoejuoksu saa siis odottaa kunnes Iivarin jalka on täysin parantunut. Toivottavasti pääsemme vielä kisaamaan tämän kauden aikana.

Ottamani kuvat tämänpäiväisistä kisoista löytyvät täältä.


Iivari sinisellä, aika mukavasti sisäkaarteessa tullaan :-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti