sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Liedon maastot

Ihan mahtava maastokisapäivä Liedossa takana, jännittävä Suomen peli vielä edessä.. ;-)

Aamusella noin puoli kuuden aikaan läksimme ajelemaan kohti Lietoa kera Annan ja Topin. Vuorossa oli siis taas yhdet maastokisat. Normikokoisia whippetejä oli ilmoitettu kaikkiaan vain 14kpl, joten ne juoksivat yhdistelmänä (sertejä jaossa kuitenkin kaksi).

Alkuerään Iivari sai parikseen kokeneen Diman (Homely Luck's Yukon Ultra). Iivari seurasi viehettä hienosti koko alkueräjuoksun ajan ja pisteitä saikin huimat 249! Kun kaikki alkuerät oli juostu oli Iivari sijalla 2, hyvältä näytti siis!
Finaalissa Iivari juoksi johdossa olleen Jaapien kanssa (Jango v. Arkadi) ja nuorukaisten lähtö oli kyllä mukavaa katseltavaa. Tosi tasaisesti juoksivat mustiaiset keskenään, ja pisteitä finaalista Iivari saikin 230 (Jaapie sai 233) :-) Sökövintin EB-Fox teki kuitenkin ilmiömäisen finaalijuoksun ja sai huimat yhteispisteet 493, joilla irtosi Foxille 1. sija!
Näin ollen Jaapie tuli toiselle sijalle ja Iivari hienosti kolmanneksi. Sekä Jaapie että Iivari saivat siis maastosertit! :-)
Onnea ihan hurjasti voittajille, sertin napanneille ja muillekin päiväänsä tyytyväisille!
Iivari suoriutui tosi upeasti toisista maastokisoistaan, tämä serti oli meille kyllä todellinen saavutus :-)

Olipa kyllä ihan mahtava kisapäivä ja erityisen kivaa oli tutustua uusiin mukaviin (ja avuliaisiin) ihmisiin whippetpiireistä!
Seuraavista kisoista meillä ei ole vielä tietoa, täytyy suunnitella kesän kalenteria hieman tarkemmin tässä joku päivä :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti