maanantai 2. toukokuuta 2011

Käsivieheellä

Sven "Svenkka" Lammela vetää maanantaisin ja torstaisin Paloheinänmäellä innokkaille vinttikoirille (ja myös muun rotuisille) käsiviehettä pientä maksua vastaan.
Olemme käyneet siellä satunnaisesti vaihtelevalla kokoonpanolla.

Tänään lähdimme taas treeneihin, mukanamme Yosal ja Hero.

Ja huh, olipahan treenit. Hero oli tapansa mukaisesti hullun innostunut vieheestä ja ajoikin todella todella hienosti tappaen pupun joka kerta. Kerran kun Hero oli vieheellä, pääsi vieras uroswhippet karkaaman omistajaltaan vieheelle ja siitähän Hero ei ilahtunut! Onneksi tilanne meni nopeasti ohi ja Hero sai jatkaa jahtiaan kaikessa rauhassa.

No sitten oli Yosalin vuoro. Paikalla oli paljon muitakin koiria, jotka haukkuivat ja elämöitsivät odottelualueella. Luvassa olisi siis hyvää hermojen koettelua Yosalille.
Yosal lähti ajoon joka kerta hyvin, heti kun hokasi mistä viehe lähtee. Mutta väliajoilla, eli kun lähdin palauttamaan viehettä, kävi Yosal välillä epävarmuusmelskaamassa muille koirille :-(

Eihän Yosal mitään tee muuta kuin aukoo päätänsä, mutta harmillista se silti on. Ja loppuun vielä Yosal päätti hauskuuttaa meitä pienellä "annan kiinni - enpä annakaan" -pelleilyllä.
Noh, katsellaan miten tästä edistytään. Olin toivonut, että talven aikana Yosal olisi kehittänyt hurjan intohimon vieheeseen, josta edes vierellä melskaavat vieraat koirat eivät veisi huomiota pois. Näin ei nyt vielä ainakaan ollut tapahtunut, ehkä kuitenkin jatkamme harjoituksia.

Alla muutamat kuvat tämänpäiväiseltä:

Hero pieni saalistaja :-)

Jess, sainpas!

Ja uudestaan :-)
Sitten pomppukenguru-Yosalin vuoro..

Yosal sai taas kerran kiskottua viehenarun poikki, odotteluajoilla siis ei oikein ollut hänelle tekemistä

Mutta sitten taas mentiin täysillä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti