keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Uudessa kodissa

Kuukausikin ehti jo vaihtua ja kaikkea kivaa on tapahtunut. Päällimmäisenä kuitenkin lienee muutto uuteen vuokra-asuntoomme tänne Vantaan Kartanonkoskelle. Uusi asuntomme on kerrostalon ensimmäisessä kerrokessa, muutaman neliön edellistä suurempi ja isona plussana meillä on nyt oma sauna!

herosaunoo
Hero, maailman paras seurakoira sanan varsinaisessa merkityksessä, haluaa osallistua ihan kaikkeen! Niinpä kun sauna on päällä, voi Heron löytää lauteilta istuskelemasta. Se ihan selvästi nauttii saunan lämmöstä ja kovempien löylyjen lyödessä ei ilmekään värähdä ;-)

Koirat ovat suhtautuneet muuttoon ihan älyttömän hyvin. Yksinolo uudessa paikassa ei ole tuottanut mitään ongelmia, ja ilmeisesti uudet ulkoilureititkin ovat koirien mieleen. Aivan lyhyen kävelymatkan päässähän ovat Haltialan upeat ulkoilumaastot, missä koirat saavat silloin tällöin ulkoilla vapaanakin.

Yhden ikävän asian olen tosin huomannut alueella, nimittäin koirien jätösten määrä. Se alkaa heti kerrostalon pihasta ja läjiä on nätisti siroteltuna teiden varsilla, vaikka roskiksiakin riittää! Ihmiset täällä eivät ilmeisesti vaivaudu korjaamaan koiriensa jätöksiä, tosi ärsyttävää. Alueella asustelee kyllä paljon koiria ja ehkä tuleva kevät ja lumien alkanut sulaminen paljastavat kinosten alle jääneet läjät. Mutta silti, ei luulisi olevan liian suuri vaiva kerätä ne kakat pois, varsinkin jos roskis on metrin päässä.


heroqkyylat
Makuuhuoneen ikkunasta voi kätevästi seurata sisäpihan liikennettä. Nyt asialla kerrostalokyttääjät Hero ja Q

yosalpetilla
No Yosal on iloinen kunhan on sänky missä köllötellä :-)

2 kommenttia:

  1. Me halutaan käymään ja saunomaan! :P

    VastaaPoista
  2. No teidän täytyy tulla joku päivä! Se sun kampaaja taitaa olla muuten tuossa ihan lähellä, muutaman sadan metrin päässä meiltä :)

    VastaaPoista