keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Titteleitä

Viimein sain kennelliitolta vahvistuksen Yosalin viimeisimmästä valionarvosta eli Pohjoismaiden muotovalionarvosta! Nyt herran nimen edessä komeileekin jo mukava tittelilitanja, Yosal onkin nyt virallisesti POHJ MVA FI MVA SE MVA NO MVA PMJV-09 PMV-09 JV-09 V-09 PMV-10 Tombouktou's Yosal. Samaiset tittelit ovat nyt päivittyneet myös KoiraNettiin :)
Yosal taitaa olla muuten historian ensimmäinen azawakhuros, joka on saanut Pohjoismaiden Muotovalionarvon (titteli otettiin Suomessa käyttöön muistaakseni vuonna 2007). Olen siis entistäkin ylpeämpi rakkaasta rimppakintustani. Vaikka sama rakas Yosal se kuitenkin aina on, oli sillä sitten titteleitä tai ei :-)


yosalvahtikoira
Yosal the vahtikoira seurailee sisäpihan tapahtumia. Asumme kätevästi ensimmäisessä kerroksessa, joten ohikulkijoiden tarkkailu on helppoa. Onneksi Yosal ei hauku turhaan ulkona liikkuvia ihmisiä / koirakoita :-) // Yosal the watchdog keeping an eye on the traffic outside our building. Luckily he doesn't bark at the bypassers, he just likes to observe :-)



***



Today I finally got the latest champion-title confirmation from the Finnish Kennel Club, which for Yosal is the Nordic Champion -title. I guess Yosal is the first azawakh male ever to gain this title, which makes me even more proud of him! So now Yosal is officially called NORD CH FI CH SE CH NO CH NORDJW-09 NORDW-09 FIJW-09 FIW-09 NORDW-10 Tombouktou's Yosal :-)

2 kommenttia:

  1. Hurjan paljon onnitteluja Yosalille! Blogin ja Tuulen koirien perusteella vaikuttanut todella hurmaavalta niin luonteensa kuin ulkonäkönsäkin puolesta, joten menestys on taatusti ansaittua.

    Täällä asuu myös kerrostalokyttääjä, Pihkalla on tapana päivystää pihan tapahtumia useasti päivän aikana - kaikeksi onneksi Yosalin tapaan myös ilman turhia äänitehosteita.

    - Noora & Pihka

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kauniista sanoistasi!

    Nää kerrostalokyttääjät on kyllä ihan parhaita, kyllä vaan koiratkin tykkäävät kun saavat seurailla ikkunasta maailman menoa :)

    VastaaPoista