sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kuulumisia

Viikonloppumme on sujunut, ylläriylläri, hyvin koirapainoitteisesti.
Eilen lauantaina kävimme Yosalin kanssa tapaamassa tyttösiä Aidaa ja Beaa kuopilla.

aidabeaylos
Tytöt menivät ylöööös...

aidabeaalas
...ja alaaas!

yosalaidaleikki
Yosal ei ihan meinannut ymmärtää moisen mäkispurttailun pointtia, mutta innostui pian itsekin vähän juoksenteluun.


Tänäänkin tapasimme Aidan ja Bean, tosin Lohjalla Showlinkin tiloissa. Yosalin päässä taisivat palikat loksahtaa paikoilleen, sillä NYT Yosal tajusi, että Aida ja Bea varsinkin ovat tyttöjä, joita voi yrittää liehitellä!!
Parkkipaikalla päästimme koirat vielä juoksemaan hetkeksi, ja kylläpäs ne nyt juoksivat. Tosin Aida ja Bea juoksivat keskenään ja Yosal perässä samalla toiveikkaasti äännellen, josko tytöt ihastuisivat häneen.
No, ei ne tytöt nyt ainakaan Yosalia ihan inhonneet, joten loppu hyvin kaikki hyvin ;-)
Mukavasti sai Yosalkin spurttailtua ja kotona menikin tyytyväisenä nukkumaan reissumme jäljiltä.

Illalla vuorossa oli Iivarin kanssa agility, nyt ekaa kertaa uudessa paikassa, Hakkilan agilityhallissa. Me tykästyimme paikkaan kovasti! Iivari oli superinnoissaan kun tilaa riitti ja niinpä myös sitä vauhtiakin riitti ;-)
Keppejä harjoittelimme omatoimisesti, ja ne tuntuvat sujuvan aina vaan paremmin ja vauhtia tulee kokoajan enemmän! Iivari kuunteli hienosti ja tunnin loppuun tehty ratakin meni mainiosti. Kyllä jäi mahtava fiilis agitreeneistä!

Kaiken koiraharrastamisen lomassa olemme ehtineet pakata jonkin verran ensi perjantain muuttoa varten. Muutamme siis täältä Viikistä Vantaalle Pakkalaan, kivaa! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti