sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Jäällä

Olemme olleet nyt Porissa vanhempieni luona "lomailemassa" torstai-illasta asti ja pois lähdemme huomenna illalla.
Koirien kanssa onkin tullut joka päivä käytyä tuossa meren jäällä rallaamassa, ja kyllä ne ovatkin nauttineet ja juosseet sydämensä kyllyydestä. Tai no ainakin Yosal ja Iivari ovat ;)
Basenjit ovat sen verran herkkähipiäisempiä, palelevat siis helpommin ja alkavat mököttää kun eivät pysy puikkonokkien vauhdissa. Kyllähän ne mukana menossa ovat, mutta lähinnä nuuskuttelevat, narskuttelevat jääpaloja tai tutisevat kurjuuttaan. Hero innostuu tosin välillä pieniin hepuleihin Iivarin kanssa :)
Kelit ovat olleet mitä mahtavimmat, auringonpaistetta melkein joka päivä ja pakkaslukemat siedettävät. Ainoastaan tänään oli hieman kylmempää, vähän alle -15, mutta silti viihdyimme tovin jäällä ja koirat saivat päästellä höyryjä eikä kylmyyskään tuntunut niin pahalta kun ihana aurinko lämmitti.

Lisäsin muuten tähän postaukseen kuvat ensimmäistä kertaa flickr:n kautta, ja tykkään että kuvanlaatu on parempi ja lisääminenkin kävi helposti (kuvatilani bloggerin palvelimelta alkoi lähetä loppuaan niin oli keksittävä vaihtoehto).
Alla kuvapläjäyksen muodossa viimeisen parin päivän puuhia:


IMG_7311

Jäällä ihanan kirkkaassa kelissä, Yosal tekemässä juuri taktista yllätyshyökkäystä takaapäin..

IMG_7360

Mitä lie tanssia?

IMG_7270

Näillä kahdella on ihan omat juttunsa.. :)

IMG_6949

Välillä Herokin intoutuu, tosin Iivarin ilmeestä päätellen Hero on aika hurjana!

IMG_6948

Hyökkäykseen!

IMG_6946

Hepulointia

IMG_6832

Välillä mökissä lämmittelemässä..

IMG_6826

..itse kukin :)

IMG_8238

Qkin osaa nauttia auringosta vaikka se vielä ei kauheasti lämmitäkään

IMG_8215

Ja taas älykääpiöiden touhuja..

IMG_8216

Vauhtia ei ainakaan puutu kun nämä kaksi ryhtyvät rallaamaan!

IMG_8204

Ja lumi vaan pöllyää!

IMG_8192

Häntä putkella mennään..

IMG_8186

Karkuuuun!

IMG_8183

Nyt se hyökkää!

IMG_8169

Kylmemmillä keleillä ovat takit pysyneet päällä ja Yosalin takissa onkin hyvä pitkä kaulus joka lämmittää herkkiä korvia

IMG_8164

Noh, onnistuu se riehuminen takit päälläkin..

IMG_8130

..mut silti välillä voi ottaa levon kannalta ja tehdä tilannekatsauksen :)
***The last few days we've been spending here at my parents' place in Pori (on the Western coast of Finland). The dogs absolutely love to come here because they know they get to run and play to their hearts' contents. The sea is covered with thick ice and snow so the dogs have A LOT of space to run here.
Yosal and Iivari, the youngsters, have had the time of their lives playing, running and wrestling with each other. Hero and Q are more sophisticated and only like to run a little bit (partly because they just can't keep up with Iivari and Yosal's speed). They also get more easily cold and especially now that the weather has been cold (14- -4 F, -10 - -20°C) they don't enjoy being outside that much. But every now and then Hero plays with Iivari and that's fun to watch!
The sun has been shining every day and so we've been out a lot. Above you can see some photos from the last few days.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti