sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Iivari agiliitää?

Iivari päätti siis seurata siskojensa Nikin ja Ainan esimerkkiä ja halusi ehdottomasti kokeilla agilityä ainakin alkeiskurssin verran.
Tänään oli sitten ensimmäinen kerta vuorossa. Iivari oli tavoillensa uskollisesti yltiörauhallinen koko kolmevarttisen ajan, joten en voi ihan sanoa, että touhu olisi poikaa kovin innostanut.
Mutta kyllähän se hypyt hyppäsi ja putkeen meni kun kerta pyydettiin.
Ensimmäisellä kerralla harjoittelimme siis tavallisia hyppyjä ja putkea. Hypyt nyt olivat ihan iisipiisejä Iivarin mielestä, ja sitäpaitsi esteet olivat ihan liian matalia. Iivari päätti kuitenkin kompensoida tätä seikkaa jättämällä (ihan vain varmuuden vuoksi) noin puoli metriä ilmavaraa. Putki oli vähän jännempi juttu, mutta aika helppo nakki sekin. Pari kertaa oli ihan pakko kokeilla jos putkessa voisi kuitenkin kääntyä ja juosta mamman luokse ulkokautta. Lopulta oli vaan pakko todeta, että paras mennä täysiä läpi.

Olihan mulla kamerakin mukana, mutta a) kameran putken valovoima ei riittänyt kunnolliseen kuvaamiseen ja b) ei siinä paljoa kamera kädessä heiluta kun ohjataan koiraa esteille. Joten tässä vain yksi kuva, Iivari on kuitenkin hirmu taitava istumaan! :)


"Joojoo, kato nyt miten kiltti oon. Annappa se nami jo."


Homma oli kuitenkin niin rankkaa, ainakin henkisesti, että Iivari on ollut koko loppuillan aivan totaalisen kanttuvei. Edes Yosalin leikkihammasteluyritykset eivät saaneet mustuaista virkoamaan, vaan tyyppi suunnilleen nukkui vaikka sen pää oli Yosalin suussa.

2 kommenttia:

  1. No mutta hieno Iivari-viilipytty, maltti on valttia!
    Rapsutukset & terkut siskolta, joka ei edes vaivautunut hyppäämään liian matalaa estettä vaan ravasi yli vähän tassuja nostellen :D

    VastaaPoista
  2. Iivarilta terkut takas siskolle! Nää mustikat vois ehkä keskenään vähän puida sitä hyppytekniikkaa, Iivari vois antaa osan hyppykorkeudesta Ainalle ja toisinpäin :D

    VastaaPoista