keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kuulumisia

Vuorossa kuulumisia kera mökkeilykuvien.
Hero ja Yosal ovat siis edelleenkin saaneet viettää rentoa mökkielämää ja nauttineet siitä täysillä. Tosin kaikki kiva loppuu aikanaan ja sunnuntaina onkin paluu Helsinkiin, Mustialan kautta. No mutta Helsingissä jatkuvat rataharkat ja onhan sielläkin kavereita. :)
Yosalin kanssa elimme tänään jännittäviä hetkiä kun kävimme eläinlääkärillä antamassa verinäytteen rabies vasta-ainetestiä varten. Oikeasti mitään jänniä hetkiä ei kylläkään koettu, Yosal oli ihan tavattoman lunkisti tutkimuspöydällä ja seisoi kuin patsas kun verinäytettä otettiin. Taas olin aivan ällikällä lyöty, positiivisessa mielessä! :)
Nyt vaan odotellaan pari viikkoa tuloksia ja toivotaan, että vasta-aineita löytyy sillä syyskuussa matkaamme ensimmäistä kertaa ulkomaille näyttelyyn Saksaan! Reittimme kulkee Ruotsin kautta, jonne vaaditaan rabies vasta-ainetodistus. Onhan testistä myös myöhemmin hyötyä jos suuntaamme Ruotsiin tai Norjaan näyttelymatkalle.


"Kaksi pientä elefanttia marssi näin.."


"Mihin se Yosal hävisi?"

"Ah jee, tuolta se tulee, kimppuun!!"

Hero yrittää haukata ohimennen..

..mutta Yosal on liian nopea!



***


Hero and Yosal have had a nice time here at my parents' summer place. Unfortunately next Sunday we'll have to get back home to the big city (Helsinki), but on our way we'll make a short detour through Mustiala where Yosal will take part in a LC competition.
Today we visited the vet for Yosal's rabies antibody determination test. The antibody test is needed when traveling to Sweden or Norway and in September we're having a little journey to Germany (via Sweden). Now we'll just have to wait a few weeks for the results and hope Yosal will "pass" the test and have the required amount of rabies antibodies in his blood.
Yosal behaved exceptionally well a the vet and stood like a statue while his blood was taken! What a good boy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti