tiistai 27. heinäkuuta 2010

Armotonta mökkeilyä

Taas koitti aika minun, Yosalin ja Heron tulla Poriin, työt kutsuvat.
Koirat sen sijaan saavat vain rentoutua ja nauttia mökin pihamaan tarjoamasta juoksentelutilasta. Herosta on kuoriutunut kelpo pihakoira. Se saa olla pihalla vapaana, kunhan vain ihmisiä on kotona. Mutta sitä ei tarvitse edes vahtia, kunhan välillä katsoo missä herra vaikuttaa. Se ei lähde tekemään tutkimusmatkoja vaan istuskelee terassilla nauttien auringonpaisteesta ja haistellen mereltä tulevaa tuulta silmät kiinni. Hero, joka yleensä tottelee kaikkein vähiten, on täällä mökillä kuin unelmakoira. :)
Onneksi mökin sijainti on kuitenkin sen verran syrjässä, että suuremmille teille on kilometrien matka, lisäksi tonttia ympäröi metsä ja toisaalta se rajautuu mereen. Hyvin turvallinen paikka siis.
Yosalin kanssa matkaan sunnuntaina 1.8. Tampereelle KV maastokisoihin, vähän alkaa jo jänskättää! Tosin juoksukisoissakaan meille tuo "KV" ei tarkoita mitään, sillä Yosal ei voi ottaa vastaan CACILia sillä se on rekisteröity ER-rekisteriin. (ER-rekisteriin siksi, että Yosalin suvussa ei ole kolmea sukupolvea FCI:n tunnustaman maan rekisterissä, vaan Yosalin emän emä on tuotu Malista ja sen vanhemmista ei siis ole tietoa.)
Seuraavassa hieman kuvasaastetta mökkielämästämme, mukana myös muutama parin viikon takainen polskuttelukuva kun koko lauma Yosalia lukuunottamatta kävi meressä viilentymässä.

Yosal tyytyy kuivalla maalla oleiluun

Iivari polskii menemään kuin vanha tekijä. Höpsö oli vähällä uida itsensä aivan väsyksiin, ja lopulta meidän täytyi rajoittaa Iivarin veteen menemistä kun uidessa ei enää pää meinannut pysyä pinnalla!

Hero loikkaa veteen kas näin!

Ja rauhallisella tyylillä mennään :)

Iivarin mielestä hauskinta, vedessäkin, on kaverin jahtaaminen. Tässä siis lähtövalmiudessa.

Kumpi voittaa?

***

Yosal and Hero are having a relaxing holiday here in Pori where we've been staying at my parents' house for almost a week now. Iivari and Q are spending these few weeks with Tuomas in Helsinki where they are participating in racing practice and other fun stuff. Two more weeks to go and then we'll head back to Helsinki too when my summer job here in Pori ends.
Hero is really enjoying his time here, he just likes to sit at the porch and smell the sea with his eyes closed. Yosal likes to spend time running around the yard.
Photos above are taken a few weeks ago when we all were here and the dogs enjoyed the cooling effect of the sea water.
Next on our calendar is an international lure coursing competition at Tampere on the 1st of August. Exciting!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti