sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Kun ei suju..

..niin sit ei vaan suju.
Eli Hero otti toisen peräkkäisen diskinsä, tällä kertaa Mustialan SuBan maastomestaruuskisoista. Alkuerät sujuivat Heronkin osalta ihan ok, finaaliin mentiin pisteillä 228. Heron alkueräjuoksu oli kohtalainen, himpun verran oikomista ja hyytymistäkin oli havaittavissa radan loppupuolella. Vieheeseen kuitenkin käytiin kiinni ja juoksu oli kaikin puolin muuten puhdas. Alkuerässä parina Herolla oli Joonas (Khani's Stairway To Heaven).
Finaaliin pääsi yhteensä kahdeksan urosbasenjia, joista Hero oli kuudennella sijalla.
Finaaliparikseen Hero sai Ticon (Hanishan Real Thing), jolle kilpailu olikin uransa ensimmäinen.
Tico juoksi upean finaalijuoksun ja lopulta saikin ansaitusti sertin! Herolta paloi pinna jo aika finaaliradan alkuvaiheilla. Ylituomari oli kirjoittanut arvostelulomakkeeseen, että "haukkasi kaveria, tappoi takana". Joten diskiin oli tyytyminen, onneksi Tico ei vaikuttanut olevan Heron häiriköinnistä moksiskaan. Pahoittelut silti vielä sinne suuntaan!
Näiden toistuvien diskien perusteella olemme tulleet siihen tulokseen, että Heron kilpailu-ura päättynee tähän sanotaanko vaikka 90% todennäköisyydellä. Ihan vaan jo kilpakavereiden mukavuudenkin kannalta.
Mutta harjoituksissahan aina voi käydä, eihän se koira sitä tajua onko kyseessä harjoitukset vai kisat. Yhtä kivaa sillä on (toivottavasti) joka tapauksessa! :)
Kiitokset onnistuneista kisoista järjestäjille, arvostelulipukkeiden mukaan saaminen oli oikein mukava yllätys. Onnittelut Mustialassa hyvin pärjänneille ja sertilöt napanneille (erityisesti Hanishan-jengillä taisi mennä aika makoisasti)! :)

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti