torstai 13. toukokuuta 2010

Tampereen ratakisat


Heron ratakauden avaus tänään Tampereella ei sujunut ihan odotetusti.
Ilmoitin Heron 280m sijoituslähtöön, jossa mukana olivat myös Paavo (Asafa Alto Palena) ja Kiira (Dakarai Pick A Flick). Lähtö onnistui todella hyvin ja takasuora muutenkin oli aika tasainen. Etusuoralla sitten tapahtui jotain, sillä tuomarit kokoontuivat lähdön jälkeen. Itse näin vain kun Hero maalilinjan jälkeen kävi "kosiskelemaan" Kiiraa leikkimielisesti. Tuomaristo kuitenkin päätti, että juoksu oli hyväksytty, vaikka ilmeisesti Hero olisi kyllä diskin ansainnut. Pahoitteluni siis vielä Kiiralle ja taustajoukoille, onneksi Kiira on niin kovahermoinen mimmi ettei pienistä välitä! Ajat eivät muutenkaan päätä huimanneet, Heron aika oli 25.52 kun Kiiran voittoaika oli 25.42. Heron sijoitus oli siis 2/3. Voisin sanoa, että ihan ok ratakauden avaus JOS juoksu olisi ollut Heron osalta puhdas. Sitä se ei kuitenkaan minun mielestäni ollut, Heron keskittyminen vaikutti olevan tänään hieman muualla kuin vieheessä mikä on tosi harmillista!
Mutta tästä siis harjoitusten kautta kohti uusia haasteita!
Lisää kuvia kisoista (kaikista roduista) löytyy täältä!


Lähtö oli tasainen


Iivari pääsi tapaamaan Tampereella isänsä Elmon ja isoisänsä Pekun. Elmo hurmasi meidät taas kerran tyynen rauhallisella ja ystävällisellä luonteellaan. Iivari onkin luonteensa puolesta tullut paljon isäänsä, mutta myös ulkonäöstä näki, että sukua ollaan!
Kisojen loputtua Iivaria odotti extrakiva yllätys kun se pääsi juoksemaan osan radan takasuorasta sähköjäniksen perässä. Eipä pikkuwhippet epäröinyt hetkeäkään, vaan lähti kovalla innolla vieheen perään ja suoritti tietysti asiaankuuluvat tapporavistukset.

Olipa mukava päivä, vaikka kisamenestystä meille ei siunaantunutkaan! :)


Iivari & ElmoEi kommentteja:

Lähetä kommentti